Tuesday, March 29, 2011

PWTC..yeah!


Aku tak sabar gile gile gile gile la nak pergi pesta buku antarabangsa kat PWTC!
Cepatlah 28 April, malas nak tunggu, lagi sebulan la kot, lamenye...
Tapi satu je aku sedih, pasal ape???duit la.
Mane nak cari duit, tell me please???

Kalau boleh nak je aku bawak RM1000 pergi sane...
Tapi aku tak kaye macam korang, RM100 pon jadi la...
Nak je keje part time ngan Najwa...tapi mesti tak boleh..huh...

Dah le nak pergi kene bayar RM25, MAHAL wei....
Takde bagi makan free lak tu...kejam!
Tahun lepas pergi petrosains baru je RM10, pergi banyak tempat lagi...
Terpaksa lah aku bawa bekal pergi sekolah setiap hari sebab nak save duit...





Sampai sana je aku terus nak pergi tempat komik...
Aku nak beli komik banyak2 even dah baca pon...
Lagi satu booth JS memang tak akan tinggal...

Nak beli novel pon banyak2, mesti ada banyak diskaun nye, 20% pon ok ar...
Rugi wei kalau pergi sane tak beli ape2..
Bukan macam Sabrina ni haa, pergi sebab nak jalan2 je...haha..

Tapi aku takot kalau novel or komik banyak dah takde stok...
Dah le pergi hari ke berape ntah....
Sedih nye!

Mintak2 la tak batal last minute, aku harap sangat dapat pergi sane...
Lagi satu, aku harap sangat sangat sangat duit aku jadi banyak tiba2...haha...


OK, BYE!




8 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

harap semua dapat pergi...leh beli buku2 yg murah

Beena said...

doa duit turun dr langit.
weh, cuba kau selidik brapa percent budak yg pegi sna nak beli buku. HAHA. cnfirm tk smpai 50%

budak katak said...

salam :)) blokwalking.follow me back ea

Nurnajwa said...

Perhatian : Aisyah Aina ada kembar . Miahahahaha XD

Semoga dapat duit banyak , Amin .

Aisyah Aina said...

Beena: Orang2 macam ko je pergi sane tak
nak beli buku...haha...sume nak pergi
midvalley je..

Nurnajwa: Sengal je ko...muahaha...Amin...

saiazuan said...

ni post 1st ek? kira bru gk la dlm blogging? waaa :D

Syuxer said...

owh citer pasal ajat nak pegi pwtc pesta buku..:)..menarik sekali

pengalaman yang menarik..sekarang tercapai tak hajat tuh heheh..

Aisyah Aina said...

Syuxer: siap nak komen jugak entri ni...malu2...haha...mesti la tercapai :D