Thursday, March 31, 2011

Kenikmatan Tak Terhingga!


Saspen tak tengok tajuk ni???haha..
Sebenarnya aku nak cerita pasal makanan la...
Makan! Makan ! Makan!
 Macam mana yang aku cakap sebelum ni, aku kan nak save duit so kene la bawa bekal pergi sekolah...
Tapi aku tak tahu nak bawa ape pergi sekolah hari2...
Kesian aku tengok Nurnajwa Kamarulzaman hari2 bawa makanan...
Aku ni jarang bawa, kalau bawa bukan sedap pun...
Nak tahu die bawa ape???

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TADAA!

ROTI TUNA

Sedap tak??menyengatkan...menyengatkan, betul tak najwa??haha....
Hari2 die bawa ni...CEHHH! baru 2 hari je kot...
Walaupun simple tapi sedap dan mengenyangkan, kalau lapar semua benda jadi sedap...haha...


Lepas tu pulak, entah kenapa la tibe2 khizreen  sungguh baik hati...
Bagi kiteorang makanan lak, tak pernah die baik macam tu sebelum ni....
JAHAT gile aku...
Nak tahu die bawa apa lak???
JENG...JENG...JENG...haha
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

CUCUR UDANG

Ni pon sedap jugak, pandai sungguh bapak ko masak weyh...
Udang die sekor lak tu, tapi najwa jahat gile curi udang aku....

TERIMA KASIH NAJWA & KHIZREEN..

Takde keje aku ni cerita pasal makanan...

  OK, BYE!



2 comments:

Nurnajwa said...

AHAHAHA ! Udangnye mmg dh trcbut ahhh weh , haishh . Btw , bekal kau sedap ok , sedap sedap sedap !

Aisyah Aina said...

Sedap apenye...kalau sedap pon bukan aku yang buat ...kilang yang buat...aku goreng je...haha...