Tuesday, September 27, 2011

Errrr?


Oh yeah!
Lama tak update blog sampai Miz Novexx , sis chemay & sis amna cari2 aku dan dia rindu aku  :D
Aku bukan sibuk mentelaah buku macam Yousof kata..
Tapi sibuk pergi...errr..lain kali la aku cerita..


Nak cerita sikit ni..hari tu itew beli novel atas ni..
Best gila la novel ni...baik awak pergi beli..nanti boleh baca sama2 ok...
Nanti kalau birthday itew 7/11 awak bagi hadiah novel ye...
Macam Najwa yang dah janji nak belikan itew novel :)

Ok..tu je itew nak cakap..haha
Dah la..itew boleh gila duduk depan pc lama2...

Lagipun emak itew selalu marah itew sebab itew asyik online je...
Muka emak itew tengah marah..comel kan? terima kasyeh puji :D


ENTRI KHAS untuk Najwa ***** !


p/s: hmmm..untunglah kau kan :)



OK, BYE!





49 comments:

ekabukanmakcikkau. said...

woihh bahangang kau , aku nak novel tu . aku nak hlovate , fauziah ashaari sekali eh? okay tolong belikan bai

cik sakdi said...

hah kau.. kau jgn la online dpn mak kau. haha lek la, spm lame lg.aku dulu stady last minute., hahahah rindu kau la gile

Nurnajwa said...

Eeeeee gampang je ><

Mne satu lg entry tu sengal?

budakijaupendek said...

jgn jd blogger gila sudah la...
eheks!

Cik Tqah said...

sangat besh novel tu k.. plis baca..

Saiazuan said...

antu novel tul.. ~_~

MR. SYAH said...

aku dah baca novel ni sampai habis.. hahaha..

era kecik said...

era pun suka novel.. sangat suker... ^^

Ct Aja said...

hahahhaa, comel mak die.......

nazira said...

bezyek novel ni.. saya x sempat lagi nk beli n baca...hu3

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Fara E's said...

pinjamm la weyh !

YOUsoF said...

Kira tekaan Yousof tu kurang gampang la kan....


Tengok, seganas-ganas perempuan pun mesti tetap suka kisah bunga-bungaan ni.. ;D

Anak Wak Mail said...

hahaha..geli gilew..bacew novel cinta lagi tewww!

fisa othman said...

novel ni best...baca dlm 2 hari jekk...berpinar mata tak tidur malam..:p

fa-in said...

ingatkan mentelaah buku sekola..rupanya~

Aisyah Aina said...

ekabukanmakcikkau: bahanyak sahantek muka kau nak suruh aku beli..haha


cik sakdi: lama lagi la sangat..oh..rindu kau juga :)


Nurnajwa: itew sebenarnya malu nak publish...itew mintak maap oteh...muah muah muah XD


budakijaupendek: ok what..femes nanti..haha


Cik Tqah: dah baca...memang best sangat2..


Saiazuan: biasalah..orang rajin membaca la katakan :D


MR. SYAH: wah..lelaki minat novel..like :)


era kecik: yeah..geng kan kita ni..


Ct Aja: biasalah...macam anak dia kan..haha


nazira: cepat2 beli dan baca ok...sangat syiok :)


Fara E's: wekkk..bayar dulu...sehari 10 hinggit XD


YOUsoF: tak gampang langsung :D
yep..memang berbunga2..baca sambil meleleh leleh air mata keluar..syiok gilerrr..haha


Anak Wak Mail: itew memang shukew cinta2 ni :D


fisa othman: sama..tak sabar nak habiskan baca cepat2..macam tak nak tidur je rasa...


fa-in: takpe2..mentelaah buku sekolah tu nanti2 pon boleh..haha

zati embong said...

kak jat pn time sekolah suka gla layan nvel.tp skrg xsmpat pn.

ABU said...

kbye..hahahaha

rajin membaca bagus bagus...:D

adwafarahin said...

wohooo budak spm cemerlang nie lama x update sbb study ker? hehehe

Addin said...

belum jumnpa lagi novel ni , huhu

tapi orang kata memang best . haishhh

p/s : dah dok teringat nak baca novel je .

Bro ahmad said...

dah gila blog..tak pandang novel..rasanya nak beli satu buat contoh penulisan..lawak kartun tu seram ahh.

muhamad hanif said...

weeewiiitttt..


gmbar tu tak gampang tautau..


lalalalalala

YOUsoF said...

Muka kau mesti dalam keadaan sangat comel masa meleleh air mata tu..

aleen aiden said...

suke bace novel rupanye..alin xsuke membace!agaga~

khairul akmal bin azman said...

kesian kt "itew " yer..asik o9 je..
nak cri la novel ni..ehee

khairul akmal bin azman said...

mane komen itew x publish ke..
hehe.

teha said...

ololo.. garang nyee mak awk.. hahhaha !

shedameor said...

ceit. konon taknak berblogging sebab nak study. study ape kalau menghadap novel. haha

Bella Bell said...

hahaha.. adik oi.. nk jgk hadiah novel.. but nk karya ramlee awang mursyid.. hehehhe!!~

amna said...

is that you dear :)
hi, lama x dego kabonya.. ^^

novel cmbest jer..

alif haris said...

hai budak skolah ...memang lama tak nampak ko doe .. aku pn sama mcm kau skrg .. bz ..naik sem baru . wuwu

Syuxer said...

owh bagus baca novel boleh menajamkan ilmu pemahaman tatabahasa..:)..cuma jangan terlalu kerap baca novel yang cintan cintun..hehe..

minggu depan tambah bulan depan birthday awk hehe..hahahah..lamanya heheh..

Anif Abdullah| AA said...

best sgt ke novel ni..nak potostat leh? hehe

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

tak baca novel roy pun... :'(

Miss A said...

haha,finally update jgak blog AA.rinduu!

eh eh,mentelaah buku ape tu yang??ingt studyyy.haha

ILA HonEyBuNNy said...

sama la..jarang2 hupdate jugak...hehe...

mai nak pinjam novel kejap boleh..ehheh

akoo pae said...

ehh bday ko dkat ngan aku lah =D

*aku kureng la novel2 by siti rosmizah tu..
huhu

Anif Abdullah| AA said...

jom tengok jawapan yang betui :)

Anif Abdullah| AA said...

ada beberapa yang bagi jawapn betui tapi spam..takut virus woo
sebab aritu,lappy ni dah beberapa kali shut down sendiri..
so komen tu sampai ade yang lolos terpublish..terima kasih sebab alert k :)

nas said...

salam
aku pun da lama xoline n bw
adoii.. bz la sangat kann
hehehhehee
tunggu AA update ag :P

chemay said...

aisyahhhh..
sis dah bace novel tuh dulu tauuuu.
memang bestt.
hehe
:)

welcome backkkk

hafiz hafizol said...

yela..iteww puwn lame tak x nampak aina.. iteww winduww aina.. warhahahahaha..

Miz Novexx said...

wewiiiit, betul la tu
rock mana pun awek tu, novel tetap menjadi pilihan hati... kahkahkah :D

YOUsoF said...

;D

Bella Bell said...

adik... bila mau update? heheh~

Ain Zulaikha said...

hahahhahahahahahhahahahha ini tengah gelak kat gambar animation tu hahahha

k e y r i said...

LOL gambar animation tu sumpah kelakar!

alif haris said...

oit kemana kau ?

YOUsoF said...

Eh macam lama je blog http://ainahipp.blogspot.com ni tak dikemaskini?



;D