Thursday, November 17, 2011

ROTFLMAO !

Assalamualaikum.
Tadikan waktu kita jalan-2 dekat mana entah tiba-2 jumpa semula video ni yang dah bertahun-tahun lamanya.
Dah lama tak jumpa video nih..sumpah kelakar gilewwww. hikhokhikhok


Enjoy!

HAHAhahaHAHAhahaHAHAhahahHAHA  #gelak dengan volume yang berbeza


Tak payah nak cakap tak dapat tengok sebab internet slow la, broadband
dah limit, bla bla bla bla ~  tau sangat dah..hahaha
Oh..dah pernah tengok eh? Okbaii.

p/s : ada orang tanya mana aku dapat telur kat entri lepas..telur gerak-2 tu aku
      ambil kat http://myem0.com/ 





61 comments:

Miz Novexx said...

errr.... Kpop ke ni, adesss tak layan ;)

p/s: rasa nak tarik je gigi kau sebab kau suka gelak.... hahahahaha baru cun, kan kan ( errr ni komen ekstra )
XD

echaRierie said...

hahaha..seriously lawak..
LOL pg2 ni..

Saiazuan said...

hoho perangai budak skolah :D

Addin said...

err, addin tak dapat tengok la. hihi :D

YOUsoF said...

Waalaikumsalam..


Internet tak slow, pakai line stremy, bla² bla.. Boleh play video dengan pantas tapi pc ofis tak ada speaker.


tak dapat nak ketawa. ;D

hanaahmad said...

haha, pernah tengok video ni. memang sangat lawak.

khairul akmal bin azman said...

LAWAKING NI!


#TELOR GERAK2?

????HEHE..

Syuxer said...

hahaha ketiak lebat cam hutan amazon hahah

Nurnajwa KZ said...

HAHAHAHAHAHAHA mcm shhhhhttttttttt :D


sakit perot aku ketawa wehhhh XD

J.Syazwana said...

baru nak cakap tak dapat tengok. huahuahua.

online kat opis ni. tak boleh loading video. hampeh kan. :P

Ezy Chiaki said...

eh eh.. xdpt tgok..
kekeke..

Ain Zulaikha said...

aiyakkkkk , pengotor gila hahaha cikgu cantik tapi hampeh haha

Aisyah Aina said...

Miz Novexx: layan la~ layan la~ haha


YOUsoF: ok..fine fine fine :D


khairul akmal bin azman: apa? hahahaha


Syuxer: haha..eeuwwww~


Nurnajwa KZ: tak payah nak macam shhttt sangat la..kau pun 5x10 je kan XD


Ain Zulaikha: tau takpe..muka dah comel :)



siapa yang tak dapat tengok tu anda dikasihani...hahaha

MARIAM JANIS said...
This comment has been removed by the author.
nuyui a.k.a miss YUI said...

erk..huhu.

Nurnajwa KZ said...

Nak taip yg sama tp mcm pelik je == hahaha demm.

ILA HonEyBuNNy said...

hahahhahhahhahhahah(gelak nada kuat neh)

sampai roomate tya gelak apa..pastu ajak roomate tgk sekali..ehhehe...adoii la..

fa-in said...

aha...gelak sikit je ni tak nak kasi ilmu terbang melayang,sbb esok exam! :D

Anak Wak Mail said...

tak jumpa butang play la..cmne ni??haha


geli betul!kelakar...hahahahahahaha..dengan nada sama.

era kecik said...

erk, ta leh nak tengok lah, link slow.. ngee~ memang telo tu cantik sangat-sangat.. =]

alif haris said...

perghhh bulu ketiak die mcm ..........

Tasha said...

hmpeh la wifi pon...huk3


telo2 tu comel!

Miss Xyz said...

hakhak, sye x dpt tgk.. tp brdsrkn komen2 di ats.. rsenye vid ni lwak even sye x tgk. kihkihkih

amranaiman said...

kelakar yg menyeksakan :D

Aisyah Aina said...

ILA HonEyBuNNy: hehe..gelak tak ingat.


alif haris: macam apa? kau? ahahahaha


Miss Xyz: hmmm..takpe..tak sudi tengok pon ;'(

Atiqah Wadiah said...

haha~muka cun habis dh..sekali ada bulu ketiak..erkk!!!

Fara E's said...

tenet lems , tak nmpk videooo , ahhhh

Abg Stalker said...

HAHAHAHA..sila cukur..!!pinjam abg pny pun bole.

soooooour said...

xde subtitle..tp geli!

semutsengal said...

berukband lmbat, takleh tengok. Suka tak ? Ciksss !

semutsengal said...

Errr..

ABU said...

oh ko dah sebut komen yg aku nak letak hahahaha.. klakar sngt kewwww :P

♛ Aisya 사쿠라 said...

LOL...

adib syazwan said...

serius memang bangang giler video ni, hahaha!
jadi kau kene hati-hati lah ye,
takot terjadi kat budak sekolah macam kau,
opps!budak sekolah?alahai,
lupa la pulak kau ni masih bersekolah, haha!
^_*

YOUsoF said...

Tapi masih ok daripada tak tengok.. kan. ;D
SERONOK la dah cuti sekoolah.

Ct Aja said...

ahhahahahhahahhaha... nasib baik kat library, kalu tak dah tergolek akak..hahahhahah...sengal giler...

ishiko said...

play je pause, play je pause..
tensyen ah

syahirooAhmad said...

budak2 sekolah lelagi yg lelaki mmg nakal... dapat plak cikgu gini.. lagi la.. hahhahahah 1st time tngok mmg tergelak habis.... tak ble bla!

sumaiyah mokhtar said...

hahahahaha eh ape la video ni. HAHAHA :)

cik sakdi said...

siot la internet aku pon lombab..emosi aku hahah

pena said...

adoi.. haha.. geli betul..

EZAD AMIR said...

Arghhhh x dpt tgk!!
Ok Aq tkilan skg....!!!

Abg Stalker said...

mn aisyah..senyap yo..+_+

amna said...

opppst! lucu amat si :D

alif haris said...

hahahaha .. bukan la gile .. :D
nk ckp mcm haram .. haha

محمد رازيق said...

haha.. lawak..

hawiz said...

klakar

miss sabyy ;D said...

hahaha kelakar gylee.. bengong budak2 nie. xD

hafiz hafizol said...

eh mmg line lambat la nieee!!! haha.. xtipu pun ...

teha said...

hahahha ! sengal gile !

norlia ghani said...

mane video nye ? itew tak nampak :(

chemay said...

ainaaaaaaaa.
mishyewwwww
:)

Nurnajwa KZ said...

Na, aku mntk maaf sesangat :( aku taktau kau nk ikut. Sorry weh sorryyy. Seriously am -.-

aleen aiden said...

aaa xbley tengok..line slow...hu3

♥ p a a n i ♥ said...

tak sanggup tengok lame2...hahahaha gelii~~~

Nurnajwa KZ said...

HAPPY NEW YEAR AINA SYGSSSS. HAKHAK, GUA TAKDE KEDIT SO WISH KAT SINI JELA EHHHH.


SAJA GUNA CAPS LOCK -.-

akoo pae said...

hahhaahha tak snonoh gle

Addin said...

haiii sayanggg rinduuuunyewwww :D

haha tergeedik sebentar, peace !

amir aizat said...

mmg lawokk, haha

Nisa' said...

The best.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kih kih kih memang gila orang jepun ni :D