Saturday, April 2, 2011

HW..Malas Sungguh!




Aku tak tahu kenapa la aku malas gile nak buat homework...
Nak kate banyak tu takde la sangat, biasa2 je....
Tapi disebabkan malas, semua tak buat...

Nak2 lagi hw BI, keje ni kena buat in pair so aku buat dengan najwa...
Ingatkan senang la jugak tapi susah gile....
Sampai nak jadi gile kiteorang memerah otak buat essay ni..
Describe scene pasal tsunami, korang boleh buat???
Nasib baik teacher ni  baik hati, dia bagi hantar hari isnin...
Tapi aku rasa hari isnin ni mesti tak siap jugak...huh...

Lagi satu hw BM pulak...KARANGAN!
Aku dah kekeringan idea nak buat, cari kat internet lah jawabnya...
Dah la cikgu BM aku ni macam teeeett...
Tapi entah kenapa hari khamis lepas, die baik pulak...
MENTALLY UNSTABLE! huahua...
Kejap baik kejap jahat...

Hw add math lak satu hal, kejap aku faham tapi nanti tibe2 tak faham...
Tak tau kenapa...
Nak sketch graph tu punyalah senang gile susah....
Masalah...masalah...

Selamat aku tak beli module BIO lagi, kalau tak mesti kene buat...
Ni la untungnya orang takde duit nak beli...haha...

Aku dah tak ingat hw apa lagi dah...
Mampus tak buat...


p/s : Kepada pencuri makanan aku(nasi+ayam+nenas)..
       JASAMU DIKENANG!


OK, BYE!




2 comments:

Beena said...

HAHAHA. jasa mu dikenang tk tahan

Aisyah Aina said...

haha...bodo je...bengang gile doe...memang aku akan kenang sampai bile2...