Thursday, February 16, 2012

Budak PMS. eh, SPM.

Yo yo what's up! what's up!
Sorry sorry salah.
Assalamualaikummmmmmm.


Ahhhhhhhhhh *sound effect sebab lega dapat update blog* boleh?
Maaf, pengumuman pengumuman aku malas nak update blog lagi sekarang ni sebab aku nak SPM, ulang lagi sekali SPM, dan lagi sekali SPM, ok last SPM . hahaha


Ada orang cakap SPM tu Soalan Paling Mudah, ok aku admit. tapi nak tanya ni. mudah sangat ke? berapa A+ kau dapat? 10? 20? 30? :D

So sekarang aku kekurangan masa online sebab tiap-tiap hari belajar sampai 20 jam*petir*
Dengar ada orang kata calon-calon SPM tahun 2012 ni adalah calon yang paling terbaik. riak kejap hewhew. ok tipu, takde siapa kata punggg.
Dah dah gua nak sambung belajar ni
*Belajar = naik katil, ambil bantal, tarik selimut. okbai nak tidur

Rindu kelas 4A. *itew pemalu*

Kenapa form 5 tahun ni ramai yang childish? huh

Okeng okeng dah.
Akhir kata, Good Luck semua SPM candidates :)
Bye. Jumpa lagi kalau berkesempatan dan dipanjangkan umur.


31 comments:

J.Syazwana said...

belajar lah betol2.
hewhewhew
:D

Jay said...

rileks lah...Spm tu sonang je tu..macam makan kuaci sambil menonton hantu kak limah dikala bulan mengambang..hehehe

Ct Aja said...

g.luck adek aina..... xpe kalau free update k...tumpukan pd pljran dlu

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe blaja untuk dapatkn tawaran msk U n untuk masa depan, bukan untuk menunjuk2 n buat pekasam result tu tau ;)

study smart

teha said...

budak , study leklok ! :)

Ziyyad Fahmi said...

lek luu lambat lagi kot nak exammm. haha :) btw gudluck -.-

Fara E's said...

budak spm ghupenya . good luck diq . SPM tu senang macam makan twities je , haha

Lieyda said...

spm susah woo. tny la senior2 hehe

chemay said...

oihhh.
chemay dulu time form5.
tak penah stdy pon masa2 terluang.
keje asek bergolek depan tv je.
pastuh mulelah menyesal bila result serupa longkang.
sobs3
T_____T

akoo pae said...

hoi gudluck! hahah

susah la spm.siyes. =p

cik sakdi said...

lama siot wa x menyemak kat sini/.. HAHA aku dulu belajar = amik buku fizik,,baring atas katil dan main msg..buku fizik tu selak page yg sama selama beberapa jam sampai ko ngantuk. haha btw gudluck sayang :D

shedameor said...

goodluck spm :)

♥ p a a n i ♥ said...

gudlak ye spm :)

Addin said...

haha SPM - sijil paling mudah ! hampeh je . kahkah

p/s : budak U pun ada jek yg childish. normal la tu ;)

all the best dear !

semutsengal said...

g buat kerja sekolah.

ILA HonEyBuNNy said...

belajarlah untuk masa depa...

rasa nak SPM balik ja..ehheheh

Nurnajwa KZ said...

Na na na na ahhh haha puihhhh k gua syg lu :* Walaupun rasa mcm nak tukar kelas namun 5B tetap di hati :) Hahaha. K sorry takde kena mengena. Good luck SPM (:

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

pemalu? itew na berkenalan leh?

YOUsoF said...

Hai.. jom follow blog saya.

Eh sorry² ingatkan masuk blog orang lain tadi. hahah



Budak kelas pertama tu.. Memang patutlah ada sifat² pemalu tu.. ;D

Kalau

Belajar = naik katil, ambil bantal, tarik selimut. okbai nak tidur

So aku nak pesan silalah main².

Main² = Belajar bersungguh-sungguh seperti mahu berperang menyelamatkan bumi.

Nurnajwa KZ said...

Yousof penuhhhh dgn kata kata nasihat beliau, rindu :')


Hahaha ok terima kasih :P

ain nadzirah said...

belajar rjin2. gud luck. :)

ain nadzirah said...

belajar rjin2. gud luck. :)

amna said...

hehe.. molek2 deh..~

justin lover said...

haha...gdluck ye...hehe^^

Raihana said...

oke pms pun boleh~~~
=D

Miss Xyz said...

akak SPM sye PMR... adeh adeh, hakhak XD

aDiB sYaZWaN said...

hoi budak skola yang gila!
hahaha!
ingatkan tak wujud dah!
lalala~
spm? sng je pun!
aku ade banyak A lah dapat!
hahaha!
bahasa melayu je dah 3A nye
matematik ade 2A nye
kalau ditambah2? 2 subjek dah ade 5 A, fikir2kan la wahai orang gila! =P

iedchan said...

sebab form 5 ramai maseh remaja...hehe

btw i folo u..:P

Miss A said...

manelahhhhh si comel AA dengan Najwa menghilang T.T

rinduuu lah kamu berdua :'(

faqrul said...

nilai A.. dulu-dulu la kot. kar universiti sape pnadai-pandai survive

semutsengal said...

result spm berape ? hiks