Monday, June 27, 2011

Hidup = Bosan ?


Mood aku tengah happy tapi saja buat entri macam ni....
Bosan la asyik happy je...sesekali sedih best jugak...kahkah...

Berbalik pada tajuk....siapa yang setuju? tak ada jugak?
Korang memang...tak pernah nak setuju ngan aku...haish :'(

Aku nak hidup macam dalam novel dengan komik yang selalu ending dia mesti semua orang hidup bahagia...
Aku nak hidup macam dalam mimpi yang selalu kena kejar dengan hantu tapi tak sempat habis mimpi tu mesti dah tersedar sebab emak aku kejut...
Aku nak hidup macam baby yang tak payah nak penat jalan tiap-tiap hari sebab parents selalu akan dukung dorang....


HIDUP AKU SANGAT BOSAN BILA TIBA HARI ISNIN JE !
Isnin je tau....hari lain best kot...hikhik :D

Ke memang hidup aku seorang je macam tu....ni yang nak sedih ni :'(
Kalau macam tu aku nak ni.....






Bukan gantung diri tapi nak ikat kucing aku ngan tali ni kat leher dia then bawa dia pergi bersiar-siar kat taman petang ni....
Nak ikut ??? jom! XD
Tak sabar nak pergi sebab sekarang aku kat sekolah tengah belajar....hahaha

Damn! lupa nak basuh kasut sekolah buat kali kedua....minggu lepas pon terlupa jugak :D


OK, BYE!



78 comments:

Syuxer said...

hahah hari isnin memang hari x best kat sekolah..bosan..sampai mengantuk dalam kelas pun ada heheh

bunga said...

jom datang kat umah bunga..ehhe..mesti xbowing..ahaa

chemay said...

dulu masa sekolah.
ari isnin je mesti chemay sakit.
so tak payah pegi skolah
HAHA
:P

muhamad hanif said...

kau tak sekolah ke ?

nawal addina said...

haha , bosan ? get ur new hobby girl ;)

malas ? g tido ! hahaha

echaRierie said...

huh !
dik..kasut busuk la..haha :D
slmt bersekolah..

Anak Wak Mail said...

kat novel tu semua palsu je..mana boleh percaya..hahaha..

kena tanam dalam diri..hari isnin tu best bro!

ain revival said...

wahhh..busukk! p basuh kasut..

HAHHA

khairul akmal azman said...

hahaha...
lex la..da keje kang rase nak stdy lak

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

isnin xbesh coz kena keje..

jumaat besh coz sbtu ahad cuti..heheh..

[sutera kasih] said...

aduh2..asyik lupa hehe pegi basuh :)

Aisyah Aina said...

Syuxer: tu la....hari2 mengantuk jugak tapi hari isnin tu mengantuk dia macam lebih sikit pulak...haha

Aisyah Aina said...

bunga: hehe....ada apa kat sana? nak2 XD

Aisyah Aina said...

chemay: wah best la macam tu...tapi kenapa isnin je sakit....pelik...hahaha

Aisyah Aina said...

hanif: sekolah le....ni suruh emak aku yang publishkan....kahkahkah....auto publish la :)

Aisyah Aina said...

new hobby? hmmmm...kena cari ni....

dah penat asyik tidur je XD

Aisyah Aina said...

echa: haha...takpe2...walaupun tak basuh tetap wangi :)

Aisyah Aina said...

novel memang banyak tipu pon kan :D

yeah! isnin best bro....hahaha

Aisyah Aina said...

ain: haish! jahat...haha...ada kasut lagi satu la :D

Aisyah Aina said...

kay: aku tak nak kerja...habis sekolah terus kahwin lepas tu jaga anak kat rumah....hikhikhik XD

Aisyah Aina said...

nuyui: sama la....jumaat memang paling best :)

Aisyah Aina said...

sutera kasih: malas! hari sabtu ni kang baru basuh :D

saiazuan said...

jgn la gantung diri..

latest work
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

kotak bulat said...

nk ikat kucg gne tali tu ke? hahahah..kejam2 :P

Bro ahmad said...

hari isnin hari permulaan kerja huhuhu malas..kalau sekolah pun sama...) tapi jangan sampai gantung diri...XD

Cik Ezy said...

penyakit bse bile tibe hari isnin..
ekeke

Bella Bell said...

saya pon teringin nak jadi baby semula.. hhehehe!!~

emieysandra said...

cuba la jdikan ianya menarik, pasti menarik! hihi..

tkut tgk tali gantung tu, nsib bek wt ikat leher kucing ;p

awak org Melaka eh. meh..meh, ehehe ;)

Scya Lollita said...

haaa kntoi x bsuh ksut . ucuk ! haha

Abang Stalker said...

haha..beriya sdh dia.rupanya mls nk ke skola! :P dlu abg pun x bsuh ksut skola.apa ssh..kapur je smpai kasut tu naik retak sbb byk pki bedak.hahah

Jiejah Gorjes said...

hepppppp ada ke nk ikat kucing ngan tali cenggitu??? sungguh keji okeh!!!

From persatuan pechinta kocing sedonia :p

alif haris said...

uish .. tak basuh kasut .. !

p cepat basuh .. :D

Schubert Serenade said...

budak2 sekolah...memang la isnin je blues hbis!!haha:p

Raji and Yeen said...

hahaahhaa.ak mati2 igt ko nk gantung dirik mo..rper2 nyer gntung kucing..hkahakhk

aQimie Ceplos said...

haha! eh. ni update blog kat sekolah ke? ahahah..

zati embong said...

nilah hdup dik.ada psg surut,ada naik trun. O.o

ABU said...

haha ingtkan nak bunuh diri tadi hahahah

ibnubaba_04 said...

asenya jadi pelajar lagi best dari kerja

Aisyah Aina said...

saiazuan: takde maknanya nak buat camtu...gila apa...hahahaha

Aisyah Aina said...

kotak bulat: kucing tu suka la kena camtu XD

Aisyah Aina said...

Bro Ahmad: katakan tidak pada hari isnin :D

hehe...ok...tak tak...

Aisyah Aina said...

Cik Ezy: ramai yang berjangkit ngan penyakit ni....

Aisyah Aina said...

Bella: tu la...best kan...jom jadi baby....hahaha

Aisyah Aina said...

emiey: isnin menarik isnin menarik....haha

yep! nak pergi mana :)

Aisyah Aina said...

Scya: tak busuk...wangi je...tengok kaki la...kahkah

Aisyah Aina said...

Abang Stalker: hahaha...memang selalu dah buat sampai retak pon :D

Aisyah Aina said...

Jiejah: maaf maaf maaf :P

Aisyah Aina said...

alif: malas malas malas :P

takpe...aku ada banyak kasut...sehari satu....hahaha :)

Aisyah Aina said...

Schubert: tau takpe....mesti ada pengalaman jugak kan...hehe

Aisyah Aina said...

Raji: kerja gila....tak akan buat :)

Aisyah Aina said...

aQimie: takde la....auto publish....baiknya cikgu kalau kasi online kat sekolah :)

Aisyah Aina said...

zati: yep....hidup bagaikan roda....hahaha

Aisyah Aina said...

ABU: haha...aku tak nak mati cepat :D

Aisyah Aina said...

ibnubaba: betul...kerja lagi penat...kena bersyukur ni XD

Miss A said...

hahahah,kelakr gileew..aduhh,budak2 skolah hari pling tak best mesti hari isnin.alasan=perhimpunan..betul tak!

haha,btw,wuisshh,gnas gile AA ikat tali cmtuh kt leher kucing.sian kt kucing tu dik.gune tali lain.hehe

:)

alif haris said...

uish kaya giler .. xpe ..nnt aku curi 1 .. hehe

GaRy™ said...

hahaha... ketahui la bahawa ada pakar falsafah mengatakan, "perkataan 'bosan' hanya disebut oleh orang yang membosankan..."
so, cheer up ur life!!.. ngeeee~..
jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif...

Aisyah Aina said...

Miss A: perhimpunan memanaskan....haha...

memang ganas...ye la nanti pergi kedai beli yang lain :D

Aisyah Aina said...

alif: takpe2...aku letak kasut tu dalam peti besi nanti...esok suruh bapak aku beli peti tu...haha :D

Aisyah Aina said...

Gary: so aku membosankan la...sedih gila T_T

haha...

amna said...

kenapa dengan hari ISNIN yang??
terkejut tgk tali gantung tu. sian la kt kucing awok tu dik oi~

hawiz said...

isnin?..huhuhu..

cik sakdi said...

aku suke hari isnin coz kelas aku start 2.30ptg. haha

alif haris said...

hahah .. setakat peti besi aku boleh bukak la .. gune c4 cukup .. :D

Hans said...

kalau hidup kita semuanya mudah maka tak adalah nikmat hidup
ujian dan dugaan tu menyerikan hidup kita sebenarnya

Kisah Joyah Dan Bedah

Aisyah Aina said...

amna: isnin bosan la....haha...kucing tu lagi suka XD

Aisyah Aina said...

hawiz: isnin tak best :D

Aisyah Aina said...

cik sakdi: haha...aku benci perhimpunan hari isnin...

Aisyah Aina said...

alif: hish! ye la....kau amik la kasut busuk aku tu....kahkah XD

Aisyah Aina said...

Hans: ye la kot...kalau hidup macam tu lagi bosan kan :)

alif haris said...

aku curi yg baru ..haha :D

khairul akmal azman said...

jgn borink2..
gi isi ngn bende2 best!
karok ke shoping ke

adib syazwan said...

budak skola mmg r..ari isnin je kene skola..pas 2 pulak ade perhimpunan!lalalala~

cik azeya said...

baru nak cakap, tak boleh bunuh diri.. haha. saye nak hidup macam perempuan lain yang tak ade penyakit.. bole? huhu.

azi nur said...

ape ponn tak boleh..hehee

Nurnajwa said...

Oit si gila XD

Hans said...

yups
kalau hidup gembira je bosan
sebab tu Allah turunkan hujan agar manusia berfikir
bila sesuatu itu susah untuk diperoleh maka manusia akan berusaha mendapatkannya
dan apabila berjaya disitulah kemanisan hidup seorang manusia

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

Mawar Berduri said...

kihkih... black monday yer dik...