Sunday, December 8, 2013

Asasi UiTM PUNCAK ALAM

Assalamualaikum :)

Long time no see, long time no see *nyanyi ikut lagu Doom Dada*
Motif?saja, iolsss kan minat gila dekat TOP, sukahati iolsss la, hmmm
It's been such a long time since my last entry, i'm too busy with university life.
Padahal asasi je pun kan, bajet je macam dah degree, okay :(

Blog sekarang dah tak best, kakaka
Tapi biarlah aku nak semadikan kenangan aku sebagai Palamian kat sini.
Sebab sekejap je nak habis asasi dah, bulan 4 next year kot, tak sampai setahun pun.
Takut kalau tak tulis kat blog nnt aku lupa yang aku pernah belajar kat sini hahaha.


RUMAH/BILIK
Aku warga R5 ataupun lebih spesifiknya R5301/A1 
Aku dapat housemate roomate yg ohsem daebak cis amboi
Semua baik2, sayang engkorang.




Tengok ni, dah la cantik, sopan santun, pandai, baik pulak tu, mana nk dapat kawan2 mcm ni.
Siapa nak cari calon isteri silalah pilih kakakaka

THIS!

Ye bilik kat Palam tersangat la cantik dan engkorang akan rasa macam nak tidur je.
Tp bilik aku ni tak nampak cantik sbb aku yg malas nk kemas, itu yg bersepah.
Cer kalau pergi bilik orang lain, peh rasa nk tukar bilik.
Tapi gambar ni masa sem 1, sekarang sem 2 dah kemas sikit, ye betul dah kemas sikit,tak tipu, SIKIT je

Meja yang besar dan selesa untuk online sampai tengah malam, haaa untuk online je k belajar kt katil :D


Dan locker yg besar dan kau boleh sumbat macam2
Kadang2 time bosan kitorang main sorok2 dalam ni, ok tipu



View dr bilik yg kadang2 mcm cameron, cantik betei


KELAS/GROUP
Iolsss group F2
Kat sini je dah jumpa lagi 2 best friends.
Sakinah yg sekepala layan metal dan Natrah yg gila.
Budak2 pahang, penang, johor, kelantan, perlis semua negeri ada la.
Semua perangai peh rasa nak pecah perut kalau layan.
Korang power nokharom !



Satu group dalam 32 orang cenggitu, yep lelaki sangat sikit sebab ni Asasi Sains.
Kalau adik2 nak lebih banyak pilihan untuk cari calon suami silalah pilih Asasi Engineering.
Ishhhh ishhhh apa ni adik2, betulkan niat tu, datang nak belajar la woiii



Motif letak gambar banyak2? K saja je, kata nak buat kenangan kan, hikhikhik *lempang*





And the last one....
Tangga kejayaan, kesakitan, kesemputan dan sebagainya.



Gambar credit to instagram aisyahzlee, ainiatirahrozali and natrah. 
Kerja iolsss memang suka stalk orang, padan muka gambar kena curi, thanks uolsss
Till then, BYE  :)


4 comments:

Anonymous said...

Hai AINA :)

Miss Xyz said...

Akak, lama betul tak postttt!! *baca dgn suara bengang* ouh dah masuk U rupanya patut busy. Blogger masih sama cuma ramai blogger2 yg dulu dah berhenti. Akak, jgn pergi kakkk ahaha

Mr.Superman said...

haha..mesti bebudak palam sume kuruih2 panjat tangga hr2. :p

Wawa Kz said...

jadah cite 2013 aku tak baca lagi ni weh! hm cadang nak private blog tapi bukan ada benda penting pon nak private kahkah

rindu zaman blogging :(