Wednesday, July 6, 2011

Emak Dah Tak Sayang Aku? T_T


Hari jumaat ni parents kena datang ambil result exam anak dorang kat sekolah...
Tapi parents aku tak pergi...
Emak aku dah tak sayang aku ke :'(
Sedih? nak terjun bangunan? of coz la tak kan...hahaha...
Abaikan tajuk tu...

Suka gila kot sebab berjaya menghasut emak bapak aku...biar dorang tak payah pergi...
Aku cakap nanti ramai parents orang lain datang so lambat habis then penat nak tunggu...hahaha...
See? pandai tak aku...

Tak suka pergi sebab macam-macam cikgu cakap kat parents nanti...
Contoh:
            anak awak ni memang dah bagus.....tak payah tingkatkan apa2 lagi dah...kat kelas bukan main aktif lagi....next exam mesti dapat no 1 jugak ni...tak payah belajar 
rajin-rajin...dah pandai dah tu....saya bangga ada anak murid macam dia ni 
blablablablabla
^___________^
tipu! tipu! tipu!

Aku rasa 16 tahun aku hidup ni kan...berapa puluh kali dengar cikgu cakap benda yang sama
tiap kali parents aku datang....bosan gila dengar...macam nak lari je time duduk
kat kerusi masa tu....tapi tak boleh pulak...


Korang pon macam tu kan?

     
apa dia buat ni?  HAHAHAHA  XD


OK, BYE!


62 comments:

Anak Wak Mail said...

hahaha...lain kali suruh cikgu tu rakam je..teus bagi mak bapak kat rumah..lagi senang..

tapi best la kalau cikgu puji depan mak bapak..bangga!kah3x!

Scya Lollita said...

dlu mse skolah cik scya suka mak dtg sbb boleh balik awal ;D

kotak bulat said...

hahahha..ok le kalau puji.. dulu msa mak kb dtg, cikgu ckp..
" ank akak ni bgus dlm kelas, tp dia terkejal sikit perangainya tu, suka jual kacang masa sy mengajar."
hahhaa..mmg xleh lupe la!

meaw said...

time amik result la paling bisan,huhu....monyet tu buat pe haaaaa,haha

khairul akmal azman said...

parent gua salu bz je..
salu org lain sain report card gua ponteng gi main kat cyber cafe k

saiazuan said...

haha tajuk tipu..

btw join kontest bkn tuk menang, tuk tambah pengalaman :D

if The Cure got a letter to Elise, i got a letter for you
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/dear-wenger.html

echaRierie said...

hahaha..
btl2..akk pun x suka parent akk dtg skola..
cikgu suka m'bebel..haha..
almk kantoi pljr nkl..haha

Jiejah Gorjes said...

hahaha tarik per tuh ...kihkihkih

aisyah aina anda telah di tag sile jenguk n join kalo rajin ek

http://jiejahgorjes.blogspot.com/2011/07/kontest-blog-aku-panas.html

Hans said...

aku sangat gembira kalau mak ayah aku datang amik report kad au

Ukur Baju Di Badan Sendiri

pena said...

haha.. apa kena dengan gambar tu?

yup.. tiap2x tahun mesti cikgu cakap benda yang sama.. hehe..

zati embong said...

ma jat xsuka dtg sekolah.ayah jat sebok dgn meeting.n jat selalu x kisah.haha.

muhamad hanif said...

cehcehceh..

TERUK seh kau..

Miss A said...

hahaha,comel je picture org utan tuh.

mase akak skulah dulu,cikgu pung asyik ckp benda same je.boring kot yang.Tp angguk2 je lah kepale ni memanjang.iyaaaaakan je ape cikgu ckp pdahal takde kene mgena dgn akak pun akak stju jek.Hehe

hahh,taknak parents dtg sebab result truk ke?blaja ke tak ni,AA?? Hehe

anyway,ganbatteh neh! take care always.Blaja pandai2 heh.hehe mcm makcik je akak ni bg nasihat.poyoo sudah. XD

LOL <3

taliff said...

ahakzzz....nak kata pujian menyindir pun boleh jugak kan? hak hak hak

Addin said...

haha ! :p

hari terbuka sekolah la paling tak best . kan kan .

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hahah,kelakar la dik..

akk pon dlu cmtu gak tp parents x mai coz jauh skit..

hahah..

Adam Roslan said...

Kecewa jangan.

Innity Ambil Kisah Iklannya

suha said...

naseb baik cik suha skolah time zaman batu dulu,xde lg sistem parents amek report card (^_^)

cucu umie said...

alamak, kalo ank murid macam gini lah kan..xdpt byngkan klao ayie jadi cikgu nty..hahaha

WidadCutieyGirlZ StorY said...

biasa la tu...kadang cikgu pon tak tau nak cakap pe.. cakap la benda sama kan..hheehe

Bella Bell said...

hahahhaa.. ok.. awak memang kelakar gi-la la... pandai ea buat alasan cam tu.. hehehhe!!~


ecah memang pandai! :D


^^

Syuxer said...

ishkkkk tak baik tau wat camtuh hahaha..nanti cikgu marah tau(ayat budak2 sekolah ;p)

err nakal sungguh baby orang utan tuh..huhu T_T

kocix! said...

amboiihh pandai ngelat ek!!

alif haris said...

ambooih pndainye die bg alasan bia parent tak datag .. huuhu ..

eh ape tu main tarik2 puting ?? HUh

Mawar Berduri said...

akak cadangkan adik suruh akak yang ambik..



pastu kita makan kfc..


macam?

bunga said...

xpernah pun kena puji kot..ehhee..bagus la..

Raji and Yeen said...

ala tak sporting lah kalau parents tak dtg..
tak boleh balik awal kan? lol

Aisyah Aina said...

Anak Wak Mail: nak rakam la lepas ni...kalau kena puji ok la...kalau tak...malu je :)


Scya: tu la...kesian siapa yang balik lambat...


kotak bulat: hahaha...takde kerja ke jual kacang...XD


meaw: memang bosa...penat tunggu...tak tau la dia buat apa...haha


kay: dah ponteng tu siap pergi cc lagi....duduk rumah je la...kena tangkap padan muka :D

Aisyah Aina said...

saiazuan: percaya ke? hehe...yep pengalaman lagi penting kan :)


echaRierie: nakal jugak akak ni kan...haha...


Jiejah Gorjes: tarik tuutt...haha...ok...nanti join kalau rajin :D


Hans: orang pandai dan result dia bagus memang macam tu :)


pena: kihkih...tak tau tak tau :D...cikgu dah takde benda nak cakap tu...

Aisyah Aina said...

zati: kalau tak kisah takpe la kan :)


hanif: apa yang teruknya? -_-'


Miss A: comel? hehe...result memang tak berapa ok...asyik sibuk on9 punya pasal la ni...


Addin: ye...tak best! bosan!


taliff: terlebih menyindir tu :D

Aisyah Aina said...

nuyui: tak mai lagi bagus la kan...hehe


Adam Roslan: tak kecewa pon ^__^


suha: haha...untung la kan :D


ayie: hehe....jadi cikgu memang susah...kena sabar dengan murid :)


WidadCutieyGirlZ StorY: satu kelas je berapa orang murid....takde benda nak cakap lagi :D


Bella: bab2 buat alasan ni memang tiba2 jadi pandai...kalau biasa tak pandai pon XD

Aisyah Aina said...

Syuxer: takpe2 cikgu baik dia tak marah pon...hahaha...orang utan memang nakal :D


kocix!: hehe....memang pandai pon XD


alif: pelajar pandai memang banyak alasan...hahaha....tau je dia main tarik2 tuh...aku tak tau pon org utan tu buat apa XD


Mawar Berduri: ok2...kalau macam tu memang nak...haha


bunga: sama la...tak pernah kena puji jugak :)


Raji and Yeen: takpe2...hari jumaat ni tak payah datang sekolah langsung XD

khairul akmal azman said...

mak oh mak..
den kangen ni..

shedameor said...

ni mesti jahat kat sekolah ni ? tu sebab tak bagi mak bapak datang kann ? HAHA

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaaa . dah jemu dengo yee :)

Miscellaneous Smiles said...

ce cehh pandai nohh..

report kat mak baru tauu~

sifu im said...

wahh..umor baru 16 er??

teringat zaman skolah dulu, kwn2 selamber je tipu ayah diorang supaya x dtg sekolah..aku xleh nk tipu pe2 sbb ayah aku sndri pengetua kt skolah aku..haha

Ct Aja said...

wah pandainye die..hi3... tahniah2..

Nurnajwa said...

Takpeeeeee, aku ada XD

LOL, reply komen aku jek! Hahahahahaha!

cik sakdi said...

alah, amik report card, bosan gler!

Aisyah Aina said...

kay: kesian2 :D


shedameor: tak jahat la...kita pelajar paling BAIK kat sekolah XD


tia: memang...telinga ni dah sakit...hahaha


Miscellaneous Smiles: report je la...mak kita baik...kihkih :)

Aisyah Aina said...

sifu im: ye....susah ooo bapak pengetua...tak boleh nak buat jahat kat sekolah....hahaha


Ct Aja: tak pandai...pandai menipu je ada la XD


najwa: apa kena mengena kalau kau ada?sama je XD...tak nak! aku baik...kesian kat orang lain...especially???? hahahahaha


cik sakdi: kau sama macam aku la ni :D

Syahirah Suhaili said...

haha..apa kaitan gambar tu dengan entry nie..2branak posing masa duduk depan cekgu ke? kihkih.. :D

GaRy™ said...

hahaha.... masa mak datang jumpa cekgu, gary sempat lagi kenyit2 mata ngan cekgu tuh, suruh cakap yg bagus2 je... hahahaha... nasib baik kamceng ngan cekgu... hahahahaha~

Hans said...

hahahahhaah
macam tu ker?
mana ada
biasa2 jer mehhh

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

adib syazwan said...

jgn nak tpu, nanti kalo mak ayh ko dtg, mesti cikgu kate kau ni kuat tido dalam kelas, tu yang ko takot tu, lalalalalala~

Aisyah Aina said...

Syahirah Suhaili: takde kaitan...takkan nak posing macam tu...hahaha XD

Aisyah Aina said...

GaRy: best la ada cikgu macam tu :)
cikgu kita jahat...hikhik

Aisyah Aina said...

Hans: ye la tu...tak mengaku pulak :D

Aisyah Aina said...

adib: aku tak pernah tidur dalam kelas tau...hahaha...aku baik...bukan macam kau :P

zaty said...

pernah cikgu tnye ayh mse dtg amek rsult. ank tak buat lathihan ke kat rumah?
ayh jawab, selalu tgk dia tebongkok kat lantai. tapi tak tau buat ape. satu kls gelak.ahhahaha

YOUsoF said...

Cakap macam ni kat cikgu..

Saya kena cirit birit tahap 2 ni ni cikgu, mintak kebenaran ke tandas lama² ye..

Aisyah Aina said...

zaty: haha...malu gila kalau macam tu....tu yang kita tak pernah suruh ayah amik...selalu emak je :D

Aisyah Aina said...

YOUsoF: alaaa...kenapa tak cakap awal2...kalau tak boleh try buat ni...HAHA XD

alif haris said...

eleh tak tau konon .. hahha

[sutera kasih] said...

hehe bebaris panjang tggu turn amek report card, bila dh smpai turn, sila tutup telinga :p

Aisyah Aina said...

alif: betul la aku tak tau...otak aku suci...kahkahkah

Aisyah Aina said...

[sutera kasih]: tau takpe...time beratur tu dah seram sejuk je...haha XD

amna said...

huhuhu.. ade ke pulak mcm ni. betui ka?? lucu pun ade la cik aisyah nih :P

amna said...

huhuhu.. ade ke pulak mcm ni. betui ka?? lucu pun ade la cik aisyah nih :P

Abang Stalker said...

owh..tertarik dgn ank beruk bwh tu.mst mak dia tgh stim.hahah..adakah kita prlu tarik puting mak mcm tu jgk? :P wawawaaa ;))

**::CIKNUURUL::** said...

sengalnyer komen abg stalker,.aiyakk,dush3,..haha,..

err,CN ckp mnde yg berbeze tau ngan parents diorang kali ni,.bhahaha,..CN lg suurh diorg main tepon banyak2,..xyah belajo,.