Sunday, August 14, 2011

Dah Kena Puji Tu Terima Je La


Assalamualaikum


Gua nak cerita pasal Facebook ni..
Sebelum lu orang sibuk tanya name gua sebab nak add gua...
Gua bagi tau dulu sebenarnya gua takde akaun Facebook pun...
Gua tau lu orang tak nak tanya tapi suka hati gua la nak bagi tau dulu  --'

Gua malas nak buat sebab gua malas...
*keling*

Lagipun gua kan duduk hutan...
Setakat nak cakap dengan beruk2 kat hutan tu face to face sudah la :P
Tapi gua tak sangka kawan baik gua 'Karim Beruk'  pun ad FB jugak...
Cisss....kurang ajar dia...

Tapi gua ada FB khayalan...
Lu orang memang tak ada kan? gua sorang je ada...

Dan gua selalu jumpa status atau komen perempuan2 yang macam ni...
Gayah Gorjes ni takde kena mengena dengan kakak Jiejah Gorjes...
Gua benci gila kat Najwa..haha


Banyak kali gua tengok kalau perempuan2 ni if ada orang puji mula la jadi macam tu...
Nak2 lagi bila orang puji gambar2 'comel' dia yang beriban tu...
Yang lelaki gua tak tau..lu orang fikir la sendiri...

Kalau gua la kan bila orang dah puji tu...
Gua terus cakap terima kasih banyak2..lain kali puji la lagi okeh  ^__^


Biar la muka tak malu pun asalkan tak jadi malu2 taik kucing...haha
Oh, pemalu tu sifat semula jadi perempuan...gua lupa  :D



p/s: gua ni bukan AISYAH AINA...jadi kepada yang terasa tu..jangan la marah dia..bhahaha








OK, BYE!



64 comments:

Miss A said...

hehe,funny!haah,memang btul pun,kdg2 gegurl slalu rse mcm i tak cntik,i tak comel whatever la kan,and then bile org puji,still kte dri tak cntik jugak.aduhh

ILA HonEyBuNNy said...

hahahha...macam2 la lu neh...ngeh3..

lu comeiii la..okeh nak puji bnayak2 neh...hehehe

tido3...ahhaha

soooooour said...

cantek x cantek..lol.....

Scya Lollita said...

wuuuuuuuuu susah nyer nak bw skunk T___T



siapakah gua??

Nurnajwa said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA!


cegmpang eh awk ni XD

Takpe2, kte terima ape adenye~







*tetiba rase nk nngis T^T*

Arif Aiman said...

lelaki..

lelaki A : B kau ni hensem laa...

lelaki B : hg lapaq penyepak sangat kaa.. ?

haha! XD

cik sakdi said...

ah, berlambak kawan aku yang mcm tu. mencikkk. hahaha

Aisyah Aina said...

Miss A: hehe...cakap je macam tu tapi dalam hati kata 'memang aku cantik pon'..haha


ILA HonEyBuNNy: terima kasyeh...lu pon comel :D


soooooour: haha ^^


Scya Lollita: takpe2..sabar..gua adalah gua :P


Nurnajwa: lu apahal? haha..menangis sebab terharukah? XD


Arif Aiman: haha..lelaki cool je..sedar diri..tak payah malu2...


cik sakdi: mencik jugak..kau tak? haha

Nurnajwa said...

Ye yee, gua terharu XD

kotak bulat said...

hahaha... ok..kb nk mengaku kb cantik! boleh ke mcm ni..hahahha

alif haris said...

hahahahaha ...

najwa kene mengucing ngn ko ye :D

Addin said...

hahaha ! comel la kamu ni :D

Jiejah Gorjes said...

kihkihkihkihkih knp la aku terasa mcm nk geget2 jerk budak kecik nih kihkihkihkih...

tetiber terasa nak sangat berkenalan dgn gayah gorjes tu kim salam kat dia yer..


btw..gua suke lu..sbb lu cumel okbai!

D.A.Y.A.H said...

memg gojes abis dp fb si gayah tu..
patot le rmai puji..hahakkk

bunga said...

hehee..comel2..

zati embong said...

ya makin ramai menympah dgn fb,hihi.sis pn sama,bosan dan mnyampah dgn status2 yg x patut.

Miz Novexx said...

hai adik comel, awak shomel la...









(^___^)V

Ct Aja said...

ahahhaha, suka baca en3 cni, giler selamba... Len kali dah puji cakap trime kasih, abes cite..ki3

echaRierie said...

hahaha..ok2 lps ni klw ada org puji akk ckp terima kasih je la..hahaha..

Mr.Thinker@Ali said...

gua suka jawapan terakhir tuu!

hahaha.

GGGRRRRRRRR =='

GUA LAGI CUTE LA...








HAHAHAHA! :)

nas said...

dik
asal nama2 orang yang likes2 status fb tu pelik2 jerk..??
hahhaa.. minah tonggek pun ade... ehehe

Bro ahmad said...

batal puasa2 batal puasa hahaa..jahatnya..muka buruk betul kahkahkahhh

tia @ Ini Kisah Tia said...

kahkahkah . rendah lah sangat diri tu ..

adib syazwan said...

hahaha!budak skola mane ade cantiknya!hahaha!KL der, "gua"~

shedameor said...

aah memang ponn. rasa nak hempuk je minah macam ni. merendah diri konon, padahal kat FB tu tayang muka yang lawa2 je. kalau nak merendah diri sangat, takyah letak muka tuu. takdela orang puji. puihhh. haha

akoo pae said...

ehh bukan aisyah aina??
dah tu sape?
huhu

sifu im said...

haha gayah gorjes cntik pe..i like ye

muhamad hanif said...

lu memang mcm tu kan,

takpa gua tahu dah, lu takyah cover-cover.



Errr, ni pun bukan Anip yang tulis, lu jangan marah dia.

Hans said...

cantiknya gayah gorjes
I LOIKE
hahahahahahaha

Saiazuan said...

puji memuji amalam mulia.. hoho

Saiazuan said...

puji memuji amalam mulia.. hoho

ïêmå å¢klê§ said...

betul2...
dah puji 2 terima jela...
tapi jangan sampai bangga diri pulak, xbaek 2....

Anak Wak Mail said...

haha..kelakar2..kelakar betul najwa yang komen kat fb tu..

ABU said...

sengal la korng ni..hahaha

GaRy™ said...

hahahaha.. gary pun selalu je cakap mekasih kalau ada orang puji gary ensem (bajet ensem).. muakakakaka

teha said...

hahah ! lps nie xyah malu2 laa kalu ade org puji tu,.. kekeke ~

Qaseh dalia adelia said...

hoh .. sape yg menulis

ila said...

hey chumill u mmg chumill la..
ok malu skrg.haha

MR. SYAH said...

hahaha.. najwa mmg cantik..

Syuxer said...

laki pantang dipuji..malah dibalas ngan kata2 nista atau kata2 yang menganjing balik kat orang yang puji tuh hehe..pelik kan ehhe..

lainlah kalau bos..makin dipuji makin gemuk duit gaji hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

kamu shantek auwww . tolong ahh faham wakakakkaa

Anif Abdullah| AA said...

wahahaha.. nama xnak kalahh.. :P

Tasha said...

hehe,macam nak bako je kalau nampak komen2 cenggini~~~

gedik amat!haha

pena said...

ada jugak jumpa orang macam 2..
tak nak kena puji, kenapa letak jugak gambanya..

Far8 budak baik said...

tu ar..merendah diri lahhh sgt..
tapi tayang2 hothot tu..
hahahahahaha..


maaf lambt dtg..huh

fiq. said...

lol,karim beruk,,haha

Faaizz d. Zul said...

keh keh keh,

nama punya la baek masing-masing
XD

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

haha,besela tu dik oiii..

Wuming said...

Memang mereka seronok orang puji.. tapi buat-buat malu..

Biasa laaaaa....

KimiCnoL said...

nampak sangat dah termkan puji..kacang je nak bagi perempuan makan puji nie..wagagaga xD

aleen aiden said...

jadah ape "gua malas nak buat sebab gua malas buat"

mcm haram!hahah

[sutera kasih] said...

aisyah ni kelakar la..adoii hehe
mehh sy puji...wahhhhh cantiknyaaaa najwa..oppsss hehe

fa-in said...

haha apakah..
bahaya tu, jgn amalkan amalan puji memuji ni. :P

amna said...

haih nama masing2.. cm apa je.. haik~

pandangkedepan said...

ahaha tu la pasal...sampai tjuh kturunan pun x abis puji...ckap thanks kan snang...bgus entry ni...:P

amranaiman said...

kecantikan adalah hak milik stiap insan :D.. cantik dlm cntik luar..

Faraa Eiman's said...

then , spe yg tulis nieyh ? =='

zaty said...

cantik la sangat. ahahaha

adwafarahin said...

nama mcm haram je dik oi! hahaah

Abang Stalker said...

ni bkn aisyah aina tp Gayah Gorjes kn?nice to meet u. ;) cantik kulit awk.jerawat pun tkt nk tumbuh.HAHAHAHAH


psst*aina,kim salam kt sayang abg si najwa. :)

alia azmi said...

siapa kah guwa ? huhu

eRa97 said...

he he he..
saling puji memuji..

meh era puji lak..
cantik blog kamu :)

Shawn Razaleigh said...

tapaham. tapi aku sokong nigga tu santek..awrrr

YOUsoF said...

Secara jujur Gayah betul2 merendah diri walaupun dia betul2 Gorjes! Orang macam ni la yang kita cari..




HAHAHA