Thursday, August 25, 2011

Gua Sehebat Siti Nurhaliza Mahupun Ning Baizura

 Assalamualaikum.

Tajuk nak mintak pelempang je...
Tapi memang aku dah jadi penyanyi sekarang...
Tu la sekarang aku dah malas nak hapdet blog cikai ni lagi..
Dah femes la katakan..muahahaha


Dengar la ni...single pertama gua  ^___^ 
Gelak la....gelak~
video
*Tak payah nak cari aku dengan Najwa sangat la kan ;)*
*Jangan nak komen cakap tak dapat tengok video...WAJIB tengok ^^*

Pehh! pakai kain batik kat kepala tu tak boleh blah 
Apa barang muka macam aku ni nak pakai kain batik...terpaksa buat muka tak tahu malu je..

Tapi aku rasa suara aku paling sedap la...dengar tak? dengar tak? *jangan harap boleh dengar*
Memang rugi kalau dorang tak ajak aku join hari tu..hahaha

First time nyanyi untuk kelas...semangat nak merdeka mehh....
Walaupun aku demam hari tu T^T...demi kelas yang tercinta...aku rela mengeluarkan suara hingga nak  terkeluar anak tekak...

Apa2 pun..gua bangga jadi anak Malaysia...cehh2..
Walaupun hakikatnya nama bapak gua bukan Malaysia..
Tapi ok jugak la kan Aisyah Aina a/p Malaysia  :D


Tunggu single gua yang kedua tau..
*Ahhh! single pejadah ramai2 haha*



p/s: jumpa lagi minggu depan la ye...
       kejap2! ada siapa yang nak otograp? :P




OK, BYE!



39 comments:

cik sakdi said...

wahahah kau mane weh.. intenet aku lembab..tengah buffer n tengah tahan gelak. kahkah

Anif Abdullah| AA said...

haha..eh esok jumpa saya,sign kontrak jadi artis k.. :P

muhamad hanif said...

Aduiissshh,

rosak headset aku..


wakakakkakaka !!

adib syazwan said...

hahaha!nampak benor kau ni budak sekolah kan?=P

Ct Aja said...

Bil nak kuar album ni....dah de pnggati siti ni...hi3

echaRierie said...

wow ! single pertama tueeee..
nak sain..nak sain..hehehe..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hahha,kelakar la kamu ni dik oii..

teringat lak zaman akk dok nynyi bagai tu..hahah..

Bro ahmad said...

sengau je suara hahaa tentu seksa nak nyanyi suara macam tu hmm..tapi demi negara aina..sengau2 pun best..mana aina?

kotak bulat said...

hehehehe.... awkkk...nak otograppp.. (gedik)

bunga said...

hahaha..aduh..bunga nak..haaa

Miss Xyz =) said...

haha XD dh sah mmg xde vid.. ni kes nk kenakn org laa nih.. haha XD kidding!

Saiazuan said...

hehe ble nk wat album ni?

[sutera kasih] said...

wahhh..dh jd penyanyi ke?hehe

wei, kirim salam rindu kt najwa tau !!! :')

Hans said...

hahahaha
hilarious
tingat aku zaman sekolah dlu
kena paksa nyanyi
hehehehe

khairul akmal azman said...

x jd nak cri mane 1 aisyah..hehe..
lawa nye header ko!
jeles aku

fa-in said...

caya lah~
yg laki patut pekena kain pelekat sekali baru sedondon ye dak,hehe :)

alif haris said...

har har har .. mengong ..
aina a/p malaysia !! :D

haa mana najwa ?? hahaha

Jiejah Gorjes said...

akk tau akk tau..awak mesti barisan depan skali yg diri sblah dak laki tu kan kan kan kan ngeee terer tak akk kihkihkih

GaRy™ said...

HAHAHAHAA!! ada single kedua pulak??. mantap!! XD

hawiz said...

tudia..kalah hawiz..hihih

pena said...

nak otograp!! hehe..

bagus2x.. patriotik.. =) rindu pulak sambut bulan merdeka waktu zaman sekolah dulu.. tiap-tiap pagi kena nyanyi lagu patriotik..

YOUsoF said...

Kawan Aisyah Aina a/p Malaysia : Mantap la single ni.. Boleh keluar single berikutnya dah.. ;D





Semangat tu peting tak kira lah ada kain batik atas kepala ataupun tidak.. kehkehkeh

Miz Novexx said...

adesss, sakit urat perut dengar korang menyanyi... :D


p/s salam cuti sekolah, hahah

teha said...

wah ! hebat laa single pertama.. hahhaha !

akoo pae said...

haha patotla bizi gle..
da femes,jgn lupekan akoo kat sini ye.sobsob

=p

Fara E's said...

ohh ya , bila keluar album ? haha

Aisyah Aina said...

Anif Abdullah| AA: haha..terharu ni T.T


Ct Aja: album akan menyusul nanti..hahaha


Bro ahmad: sengau2 la best...haha...cari la :D


Saiazuan: album kena guna banyak duit..nanti2 la XD


[sutera kasih]: hehe..ok2..akan dikirimkan...


alif haris: najwa? entah le...hahaha...


Jiejah Gorjes: bukan2...mana pulak barisan depan sekali..barisan kedua la :D


YOUsoF: tunggu single kedua nanti...lagi gempak ;)


akoo pae: tak punya...nanti kalau aku buat show..kau datang tau..hahaha


Fara E's: bulan depan...beli tau :D

Miss A said...

mwahaha!kelaka gile,ececeh,dah jdik pnyanyi takde lesen lah plak kan.

kim slm kt najwa.miss her :(

MR. SYAH said...

hahah... rasanya baik jgn jd artislh yerk.. tp semangat tu bagus...

Syuxer said...

mana pen..syuk nak minta autograf..;p..

semangat awk nyanyi ye walaupun demam..itulah semangat hhehe..raya sambil merdeka best kan hehe..pagi solat raya malam tuh merempit hahaha..;p

EkaBukanMakcikKau said...

perghh comel lote belaka macam nak buat bini lesbian kedua lepas lindsay lohan yang cun tu . hahaha

Far8 budak baik said...

semangt gile kau nyanyi..
semangat je nmpk..
padahal aku tak tahu kau
yg mana satu..
hahahaha!

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaaa . next single pehlis .. hehehhh :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

wow ! ada suara suprano .. video kecik sangat .. muka tak jelassss ..

D.A.Y.A.H said...

nak otograp..nak otograp..
utk tok saye..tok saye admire aina sgt2..ngeh2

amna naziha said...

mana nak tgk video ada suare tu? huhu.. awat pakai kain kt muka tu.. lucu deh

happy eid mubarak dik aisyah!

YOUsoF said...

Orait².. Harap² masat tu kami dah get ready nak mendengarnya.. ;D

Qaseh dalia adelia said...

pkeyh mmg xleh tgk vid tu hihi

nas said...

waaa
teringat zaman noob aku kat sekolah
nyanyi cm ni la lagu patriotik
keh3
single ape kebendenye
ni ramai2.. bukan single :P