Saturday, August 27, 2011

Selamat Berpuasa Semua...Gua Tak Sabar !

Assalamualaikum.

Errkk! maksud aku Selamat Berpuasa Enam nanti  ^___^


Doodle comel tu aku curi kat SINI

Mesti ramai yang dah balik kampung kan T.T
Aku balik kampung esok kot...sabar tak sabar...

Tahun ni balik Batu Pahat, Johor...best!
Cehh...padahal tiap tahun memang balik Johor sebab emak bapak aku satu kampung :D

Nanti kalau aku dah balik Melaka, korang datang le rumah aku beraya...
Nak alamat? tak payah la..pandai2 la cari..
Tapi kalau nak datang tu bagi tahu awal2..
Jangan main serbu je...

Ye la kalau korang bagi tahu dulu nak datang...at least boleh la aku tutup pintu 
cepat2 biar korang tak dapat masuk...
Hahahaha

Okeh2..aku nak minta maaf kalau ada buat salah dan silap kat korang..
Mungkin ada TERkurang ajar ke...tapi tu TER tau bukan sengaja ;)

Korang pon kena minta maaf kat aku...
Siapa2 yang tak bagi duit raya lagi kat aku tu cepat minta maaf..
Kalau tak nak minta maaf..bagi duit raya cepat..haha


Last but not least *cehh*

HARI  SELAMAT  RAYA
ZAHIR MAAF BATIN DAN
*KORANG PAHAM KAN?*


Terima kasih akak jiejah sebab bagi kad raya  :)


p/s: merdeka! merdeka! merdeka! merdeka! merdeka! merdeka! merdeka!
      *semangat nak laung sampai tujuh kali*


OK, BYE




40 comments:

Saiazuan said...

salam aidilfitri :D

echaRierie said...

Selamat Hari Raya..maaf zahir dan batin jgk dik..haha..
xde duit raya la..hahaha

amboi..smgt laungkan merdeka tue..hebat ! hihi..

muhamad hanif said...

wooo,

batu paht segamat bukan nya jauh pun, singgah umah aku ok,



Alamat kau cari sendiri lah.



AHAHHAHAHAHAHAHAHHA

alif haris said...

selamat berpuasa 6 la ye ..rajin ko ye :D hehe

aku pn n ucap selamat hari raya weyh ..salah silap harap dimaafi ya

Ezy Chiaki said...

selamat ari raya..
=)

AmalHacksFreak said...

Semua Layan kepala dia jaa kan .
Selamat Hari Raya .
Duit raya tade , tak tahu nak
post kat mana . Hhaa . Anw , duit raya untuk underaged jaa .Once , Selamat Merdeka Raya . [walau tak kenal] XD

Far8 budak baik said...

awal gile wish..
haha!
selamat hari raya..
pung pung pung
bunyi mercun..
wehh aku pun dulu duk jasin..
melaka gakk hihi =)

YOUsoF said...

Batu Pahat, alang2 singgah la Kota Tinggi sekali.. ;D





Bagus tajuk kau tu! Jangan buat2 lupa puasa enam pulak.. Takkan lari kuih semperit dikejar.. hehe



Aku pon mohon maaf.

pena said...

Balik johor? meh datang beraya rumah..

selamat hari raya, maaf zahir batin.. =)

cik kumbang said...

selamat hari raya juga aisyah :)

Entry baru: wink3~ :)

Cara nak check handphone kita original atau tidak~
http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2011/08/cara-nak-check-handphone-kita-original.html

biela lah said...

selamat hari raya juge! =)

ila said...

selamat hari rye jugak.
jgn main mercun eaa

ILA HonEyBuNNy said...

selamat hari raya dear..maaf zahir dan batin...

selamat merdeka juga...ehhehe

sumaiyah mokhtar said...

selamat hari raya dear, nak duit raya datang lah rumah :) hehehe

kocix! said...

selamat hari rayye jugakkk!!
hati2 di jalan rayee!!

Nurnajwa said...

Naaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Uhuhuhu, gua lg rndu lu beb.

Selamat Hari Raya ;D
Dtg rumah eden.

Ohhhh and maafkn semua slh gua kt lu T^T

Anif Abdullah| AA said...

Melaka ngn n9 tak jauh kut.. leh singgah x?hehe.. selamat hari raya :)

bunga said...

selamat hari raya n merdeka..maaf zahir dan batin..:)

ishiko said...

ahhaa.. SELAMAT HARU RAYA ^^

akoo pae said...

ceit..tgk la nnt, tibe2 aku dah terpacak dalam umah ko..tak sempat nak tutup pntu..hahaha


slamat ari raye, artis..=p

Ct Aja said...

hahhahaha..selamat hari raya aina... moga selamat pulang ke kampung ye... 0-0 k...hi3

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

selamat hari raye!

org jasin nak dtg raye ni... bg peta cepat!

Jiejah Gorjes said...

selamat hari raya dak tecik..raya nt sopan2 sket perangai tu jgn gelojoh sgt rebut2 nk duit raya kihkihkih..

akk pun minta maap kot2 terlebih sakat kt hang kan...dan maap mu ku terima kihkihkih...

psst jgn lupa beraya dgn air ribena epal tu sedap..kelas gitu nyahhh ekekekekekek...

[sutera kasih] said...

aidilfitri selamat raya hari !!!

batin maaf dan zahir !! haha

kirim slm kt najwa ^^

Miz Novexx said...

Selamat hari raya, maaf zahir batin
dari botak dan isteri... kahkahkah
(^___^)V

aiNa yaZiD said...

selamat hari raya aidilfitri Aina~! Maaf zahir dan batin. semoga syawal tahun ni lebh bermakna. (^^,)

IFA Athirah said...

saya lak xdpt balik kmpung..huuu..sob2x..

nelly said...

Nelly The Strange nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA !
:)

syrupmasin said...

err..selamat hari raye :D

ïêmå å¢klê§ said...

selamat hari raya
dah sampai kampung ke ni????

najihah sahami said...

haha..meh la raya kat dungun lak. tukar angin. haha

bunga said...

selamat hari raya dan merdeka..maaf zahir batin.

Mr.Thinker@Ali said...

batu pahat, johor tu tempat guling guling je. kalau ada masa, singgah lar yong peng. aku duk kat yong peng.

batu pahat, kat mana?

Miss Xyz =) said...

Hari Selamat Raya! Zahir Maaf Batin Dan jgk!

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . oke , minta maaf sebab tak kasi duit raya . mwahahaa . SELAMAT HARI RAYA yee :)

khairul akmal azman said...

1 hari lg!
sok raye!!!!!!!!!!!!!!
nak mam lemang byk2 la..

amna said...

nak g BP mesti lalu MUAR kan?? ape lagi singgah meh..meh singgah!

Miss A said...

selamat hari raya jugak,AA! MUahxx,miss you!

happy independent day jugeeee :)

chemay said...

selamat hari raya dearrrr
<3 <3 <3

EkaBukanMakcikKau said...

tak sabar nak puasa enam .hakhakhak