Saturday, June 18, 2011

Kalau Saya dapat RM300


Terima kasih kat Syuxer sebab tag aku...kalau tak aku tak tau pun pasal contest ni :)
Dah la hadiah dia best! RM300 wehh...siapa yang tak nak join kan...
Kalau tak dapat hadiah utama pon, saguhati RM100 pon ok kot...
Mana tau ada rezeki kan....kaya sekejap aku...kahkah XD


Nak join jugak klik atas ni!


Kalau aku dapat RM300 aku nak simpan je duit tu tapi macam membazir je simpan...kahkahkah...
So baik aku habiskan je bagi tak membazir...boros!

Aku nak guna duit tu untuk buat rumah kucing-kucing aku *macam bodoh je*
Kucing aku ada 4 ekor jadi satu rumah dah cukup la sebab tak ramai kan...
Aku yang duduk satu rumah 7 orang pon muat...kucing aku nak lebih-lebih pulak :P
Cukup la dalam rumah tu ada swimming pool *kucing bukan takut air ke*, air cond, gelongsor, buaian, katil, macam-macam lagi la aku letak nanti...
Aku harap kucing-kucing aku happy nanti XD

Lagi satu aku nak beli pen hitam biru merah banyak-banyak untuk setahun...
Mesti tak habis-habis punya la...
Nak hilang berapa puluh kali pon tak kisah kan sebab ada yang lain....
Aku tak nak mati cepat woi disebabkan pen hilang....hahahaha

Aku rasa habis terus duit aku kalau macam ni....
Sebenarnya aku tak tau nak buat apa ngan duit tu kalau dapat tapi aku nak sangat RM300 tu...hehe...
Kalau aku bagi korang nak tak? tak nak takpe....
Bagi emak aku je la  :P
*poyo gila*


Aku nak tag:

Kalau dia menang aku nak suruh dia belanja...
Tak kira la...kau jangan nak kedekut ngan aku Wa!


p/s: macam takde harapan je nak menang dengan entri yang macam ni...hahahaha :D



58 comments:

Ct Aja said...

wah cm best jerkk...hi3...g.luck k, klu mng jgn lupa banje...hi3

Hayati Hamzah said...

kalau ada rm300 sy simpan dalam tabung <---kalau waktu kecik2 la .

Syuxer said...

perghh bahagia gila kucing tuh nanti hahaha..dah jadi cam istana plak..

semoga awk menang..:)

muhamad hanif said...

Mmg tak menanglaaa..apa kata kau letak entri aku jee..kompem..

adwafarahin said...

sila blanje akak klu dpt
hahaah x kire nk jugak tau!

Aisyah Aina said...

Ct Aja: hehe..join la sekali...macam la menang kan...

Aisyah Aina said...

Hayati Hamzah: kecik2 baik je kan...sekarang takde makna nak simpan dalam tabung....

Aisyah Aina said...

Syuxer: memang bahagia..tengok la tuan dia baik..kahkah...

terima kasih :)

Aisyah Aina said...

muhamad hanif: cehh! entri kau tu tak payah letak...konfem kalah...kahkah XD

Aisyah Aina said...

adwafarahin: haha...ok2...belanja choki2 satu je tau...hahaha

cucu umie said...

wah tmpt kucing pon mesti ad swimming pool ea..mantap ah mcm nie..like3x..hehe

khairul akmal azman said...

300rgt tue..
le gi shoping2..

saya_arief said...

all the best.
:D

aQimie Ceplos said...

wah! byk tuh.. smoge menang ^.^
nti kalau menang, beli kain plekat byk2 k. blh jadi cam nanaKatima :D

waeda alias said...

kamo msk juga? gud luck ok!

Mohd Nor Quiyyum said...

belanjevgua la keh4

tia @ Ini Kisah Tia said...

wah! kalau dapat kat Tia , perhhh . kejap jek habis . hehe :)

Simpan Kecantikkan Hanya Untuk Suami

saiazuan said...

waa... gudluck :D

echaRierie said...

haha..jwpn best..
goodluck ea dik ~

Aisyah Aina said...

cucu umie: hahaha...macam la buat nanti...rumah sendiri pon takde swimming pool :'(

Aisyah Aina said...

kay: banyak tapi shopping sehari je dah habis kan...

Aisyah Aina said...

saya_arief: thanks :)

Aisyah Aina said...

aQimie: haha...ok2...tak sabar nak buat style macam nana katima tu....

Aisyah Aina said...

waeda: yep...terima kasih...

Aisyah Aina said...

Mohd Nor Quiyyum: ok2...kalau dapat la...hahaha
*tak nak*

Aisyah Aina said...

tia: sama la kot...tak sampai setengah jam duk shopping je dah habis :D

Aisyah Aina said...

saiazuan: terima kasih :)

Aisyah Aina said...

echa: entah pape je kot jawapan ni....hehe...thanks kak...

Hans said...

walawehhh
RM300 tu
mewah hadiah nih
good luck

Maharaja Lawak Minggu 12

ABU said...

ooo kalau dapt 300 nak boros ya...hahaha mcm tu ke? :P

nawal addina said...

kalau dapat rm 300 aku nak beli deck baru . hahaha . ngam2 tu . cukup2 ;)

kotak bulat said...

gudluck tau! hehhee.. :)

adib syazwan said...

gilo gilo gilo contest..=P

miss.Addin said...

kalau dapat rm300 bagi kat addin la, boleh ? ;) hehe

Nurnajwa said...

Nak join ke tak, nak join ke tak. Hahahaha XD

Disebabkan aku tade idea nk update, AKU JOIN :] Dont worry, aku buat simple2 je, kau mst kalah eh tak kau mst mng^^

Kau pon ape slhnye klau blnje aku novel 5 6 buah klau mng, hahaha.

*lol, mcm ta rmai org join jekkk*

Aisyah Aina said...

Hans: yep....mewah sangat...tapi sekejap je dah habis nanti :)

Aisyah Aina said...

ABU: hehe...mana boleh simpan kot....boros lagi bagus...haha

Aisyah Aina said...

nawal: bagus2....sekali beli je habis terus duit :D

Aisyah Aina said...

kotak bulat: terima kasih ye :)

Aisyah Aina said...

adib: ahhh! jeles jeles jeles...hahahaha

Aisyah Aina said...

miss.Addin: boleh...bagi 30 sen je XD

Aisyah Aina said...

Najwa: join lah kau...tak kisah pon :P

takde masa nak belanja kau...baik beli untuk aku je...kahkahkah...

HonEyBuNNy said...

good luck dear....

xpe..jangan mengalah sblm habis bertanding..ehheh

insya Allah lau ada rezeki...

ABU said...

oh ya ka boros lagi bagus..meh sini aku tamba lagi duit..pgi boros puas puas..hahahhaa

Jiejah Gorjes said...

wahhh akak kagum dan sokong dengan usaha mu yg suci murni itiew!!!! afundi aisyah aina yeah!!!

ain nadzirah said...

kenapa xbagi jer duit 300 tue dekat aku...? hehe

Aisyah Aina said...

HonEyBuNNy: thanks...mesti boleh menang kan...HAHA

Aisyah Aina said...

Abu: baik nya nak tambah kan duit...bukan kau kedekut ke...kahkahkah

Aisyah Aina said...

Jiejah: haha...tetiba....ada jugak orang nak afundi XD

Aisyah Aina said...

ain: nak ke? boleh je..hehe :)

alif haris said...

gdluck semoga menang .. nnt menang blnje aku eh :D ... eh btw nape kwn ko si najwa tu minta maaf ??

Bella Bell said...

hahaahhahaa.. aisyah.. awak ni kelakar la... adehhh.. puas dah saya gelak oteh.. huhuu~~


saya pon nak beli pen banyak2 la.. takut la kalau mati cepat sebab tak de pen... hhhehehehhe!!!~

GaRy™ said...

hahaha... memang sah2 obses kucing kalau guna RM3000 untuk buat rumah kucing...

Aisyah Aina said...

alif: tak nak belanja :P
sekarang dah tau kan kenapa dia minta maaf...XD

Aisyah Aina said...

Bella: kelakar mende la...takdenya...hahaha

tu la...baik beli banyak2 terus...:D

Aisyah Aina said...

Gary: takde la obses sangat...sebagai tuan yang baik kena la buatkan kucing2 gembira...kahkah

Anak Wak Mail said...

hahaha..i.Allah boleh menang ni..kretip..

untung la kucing tu kalau awak menang!

Aisyah Aina said...

kretip la sangat..hahaha..main buat je...tah pape :)

mintak2 la menang kan :D