Saturday, June 25, 2011

OH G-SHOCK !


Assalamualaikum semua....

Lama gila kot aku tak online....malas!
Alhamdulillah aku masih hidup lagi ok..haha :D

Lagi pun sekarang aku sibuk sikit semenjak akak aku dah masuk matrik...
Banyak kerja kat rumah ni yang nak kena buat....sebelum ni semua kerja tu akak aku yang buatkan...hikhik...
Bapak aku mana kaya la nak upah orang gaji :P

Aku rasa dah lama gila tak shopping sebab malas nak ikut family aku keluar jalan2....
Kalau aku keluar rumah pun sebab nak pergi sekolah then balik sekolah duduk rumah je...
Hidup aku memang agak bosan....aku pon rasa macam tu....tapi nak buat macam mana kan...terima je la :D



Nak shopping! Nak beli semua ni :D




Suka gila ngan benda ni....emak abah....nak dua! nak dua!  ^__^


Aku minta dua je bukan tiga or empat....
Agak-agak dapat tak...macam tak dapat je dengan result exam yang (T_T)

Kalau tak dapat nak lari rumah...hahahaha...macam orang bodoh je...
Mampus la mati kelaparan aku kalau lari :D

Atau pun ada siapa nak hadiahkan benda ni kat aku....tak ada?
Ahh! korang memang kedekut!

Dah la nak sambung buat kerja *saja buat-buat rajin sebab nak bodek parents :)*


OK, BYE!



74 comments:

nawal addina said...

adek aku buat perhiasan kat rumah XD haha .

alif haris said...

asal mintak dua ??
nk pakai dua2 belah tgn ke ?? hahahaha:D

gdluck mmbodek parents tu :)
nnt dpt dua bagi aku satu tawu :D hehe

Syuxer said...

lawa jam tuh..belajar rajin2 nanti rembat sekali dengan PSP ye..heheh

tia @ Ini Kisah Tia said...

mak aihhh . ekstremnya jam .. hehe :)

Hans said...

owhhhh....
score exam la
hohoho
mesti dapat punya

Kumpulan Sepah Juara Maharaja Lawak

echaRierie said...

hehe..teruskan bodek ea dik..
manalah tau dpt..
dulu2 pun akk mcm tue jgk..haha..

Aisyah Aina said...

nawal: betul? bagi aku je la kalau macam tu :)

rara pinkmafia said...

dikkkkk jgn lah ckp tak mati lagik tu.kasar bunyi nya.heeee.

akk suke gak jam ni.tp mahal giler kot.

Aisyah Aina said...

rara: hahaha....ok2 :)

memang mahal pon....berapa ratus entah la...

Aisyah Aina said...

alif: aku kan ada twin...satu lagi untuk twin aku la...haih!
gila apa nak pakai dua belah tangan....hahaha

mintak2 berjaya la membodek...nanti aku mintak 3 ok...bagi kau satu....nak? XD

Aisyah Aina said...

Syuxer: okeh....sekali ngan PSP? kaya betul kalau macam tu :)

Aisyah Aina said...

tia: kena la ekstrem...nak tunjuk2 kat orang kan...kahkah

Aisyah Aina said...

Hans: kalau score pon macam dapat la kan...tak nak belikan aku? hikhik

Aisyah Aina said...

echa: hehe...kalau dapat kita bagi akak satu nak...hiks :D

HonEyBuNNy said...

apa??? saja buat2 rajin?heheh..

nak bgtau parents dia..heeh

kotak bulat said...

mak ai..terus mintak 2? hahah..mintak 1 dulu..da dpt, bru mintak lg 2..

Bella Bell said...

mai sini saya bagi 10 ketul kat awak... tp bayar guna duit awak.. ok? hahahahahha!!!~




^^

zati embong said...

hihi,xpun kmpul duit dik.pas2 kalau x cukup mintak mak ayah topupkan..

GaRy™ said...

nak yang oren tuh... huhu~

Miss A said...

Haha,nak g-shock?Jam ni dulu akak ada.name Baby-G (Ala-ala manje,pdahal tak pun) it's very cool and best bila pkai.Tp,school punye rule mcm ngeng~~ je sebab tak boleh pkai jam yg mcm laki.Aduhh,susah kan.Hehe :)

saiazuan said...

hurm da lama x pakai jam

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/ada-antara-korang-join-ni-tak.html

Addin said...

nice watch ! g shock memang design cool ;)

Addin said...

nice watch ! g shock memang design cool ;)

alif haris said...

ooh a'a .. lupe2 ko ade twin,twinkle star.. hehehe :D

yeay !! nak3 .. :D

Ain Nadiah said...

banjer la..hahhaa.. xP

Aisyah Aina said...

Honey: hehe...tak boleh...macam mana nak bagi tau tu :D

Aisyah Aina said...

kotak: tu la kan.....satu tu pon belum tentu dapat...

Aisyah Aina said...

Bella: hurmmm takpe2 terima kasih je la....hahahaha

Aisyah Aina said...

zati: nak kumpul duit sampai bila2 pon tak banyak2 jugak....hehe

Aisyah Aina said...

Gary: yep....yang tu lawa gila kan :)

Aisyah Aina said...

Miss A: Baby G pon smart jugak....ada ke school rule macam tu.....susah la kan....

Aisyah Aina said...

saiazuan: tak boleh kalau tak pakai jam....mesti nak tau dah pukul berapa je....

Aisyah Aina said...

Addin: memang cool tapi mahal gila la kan....

Aisyah Aina said...

alif: kau memang pelupa...dah tua....hahaha XD

benda bagi free...nak je kau kan...hikhik

Aisyah Aina said...

Ain: haha...tak nak tak nak XD

bunga said...

comel kan jam cam tu..

Mohd Nor Quiyyum said...

nk 1!!!! heee

ishiko said...

mbuii.. nk dua teruss.. hahaa.. zaman sekolah dulu gila gk jam2 nih.. tp last spm dulu gila jam odm ^^

amna said...

G-SHOCK la. sangat popular jam ni. masa ke SMTsetapak smlm pun ramai anak muda pakai jam cmni. pelbagai warna.. kuning, floresent green, biru dll

shedameor said...

jangan hipokrit. kalau malas, buat malas je . HAHA

Aisyah Aina said...

bunga: comel gila :D

Aisyah Aina said...

Mohd Nor Quiyyum: haha....tak boleh....sibuk je XD

Aisyah Aina said...

ishiko: jam odm? apa tu...tak tau...hikhik

Aisyah Aina said...

amna: memang ramai pakai jam macam ni....kaler dia lawa2 kan...

Aisyah Aina said...

shedameor: perli nampak...hehe....takpe2 hipokrit bersebab :D

adib syazwan said...

weh budak skola..aku nak 1..hahaha..aku pon minat gile kat g-shock ni..lalalala~

Aisyah Aina said...

ramai betul orang nak...nanti habis la duit bapak aku camtu....hahaha...beli sendiri la XD

ye la ye la aku belikan kau satu nanti...hikhik
*tipu*

meaw said...

nak hat kaler pinkkkkkk tu!

SYAFIQAHSALEH said...

nice gila! nak gaklah satu :D

Schubert Serenade said...

jom shopping!!

Anak Wak Mail said...

wahh..cantik giler jam tu..nak satu jugak boleh tak??ada quota lagi ke untuk saya?haha..

alif haris said...

haha .. ye la aku sedar aku dah tua .. jadi ko kene hormat aku sbgai orag lebih tua :)

hahaha ;D mesti la nk bnde free :D

Aisyah Aina said...

meaw: hehe...sama la kita...cantek sangat :)

Aisyah Aina said...

SYAFIQAHSALEH: nak jugak? beli cepat! beli dua...bagi kita satu...hehe

Aisyah Aina said...

Schubert Serenade: jom! cepat2 XD

Aisyah Aina said...

Anak Wak Mail: maaf! dah takde...permintaan sangat tinggi...hahahaha

Aisyah Aina said...

alif: ye la...kena hormat...maaf orang tua...haha XD

cehh! nak aje...siapa nak bagi :P

Bro ahmad said...

huhuhu cantiknya jam warna warni
bro peminat tegar jam
thank kongsi
g-shock jam tahan lama tapi sekarang ni banyak yang tiruan la

cik sakdi said...

aku leh bagi, tp yang pasa malam punye brand la. haha

Aisyah Aina said...

Bro Ahmad: peminat tegar? mesti banyak kat rumah...hehe....yep tiruan punya memang banyak sekarang :)

Aisyah Aina said...

cik sakdi: tak nak! apa barang ciplak punya...hahaha

Mawar Berduri said...

jom ikut akak bodek mak!

Bella Bell said...

betul tak nak ni? hehehe!!~

[sutera kasih] said...

belajar rajin2, dpt result baek, insya Allah lembut hati parents nk belikan apa yg adek nak :)

cucu umie said...

gshock..ayie xsuka lol..kehkeh kenapa xmintk Q&Q jer.lalal

Aisyah Aina said...

Mawar Berduri: hehe...jom2...

Aisyah Aina said...

Bella Bell: yep...tak nak...tapi kalau kamu bayarkan nak la...hehe :)

Aisyah Aina said...

[sutera kasih]: alamatnya lama betul la nak dapat...bila la result nak baik ni...haih :D

Aisyah Aina said...

ayie: Q&Q? tak tau pape...tak pernah dengar....tapi g-shock smart la...kenapa tak suka :(

najihah sahami said...

hahaaa..mish nk yg wane pepel tu pliss..!

alif haris said...

eleh . tak nak bgi r tu .. majok r akuh cmnih .. huh!

Ain Nadiah said...

nak 1 bleh?? :-)

Nurnajwa said...

Ciplak sudah~

adib syazwan said...

aku nak yang bumble B tu..kasi aku..hahaha!