Wednesday, June 1, 2011

Cik Ayu Buat Contest: Blog Paling Cute!!!


Hari ni join contest pulak...
Biasa la orang kekurangan kerja kat rumah macam ni la...boring tau!


tekan2 !

Walaupun blog tak cute mana pun janji tuan blog cute : p

Ada 2 kategori untuk contest ni :

                                                       1. untuk boys : blog cute + macho.
                                                       2. untuk girls : blog cute + cantek.

Disebabkan blog aku cute dan aku pulak cantek...aku pilih yang kedua...kahkah XD
Aku kan girl takkan nak pilih yang pertama pulak kan.....

 Nak tag tuan blog cute :

Korang jangan lupa join jugak ! :)



13 comments:

adib syazwan said...

ini betul2 gile contest ni..=P

nawal addina said...

good luck ! ;)

rajin nya akak

Aisyah Aina said...

adib: biasa la...memang gila! ada lagi 10 contest yang nak join XD

Aisyah Aina said...

nawal: thanks ya! :D
bosan sampai dah terlebih rajin ni...

cucu umie said...

wah mcm best shje,..blog paling cute tu..blog aku cute gak apa..haha

Aisyah Aina said...

ye la cute jugak...pergi la join! :)

Syuxer said...

good luck awk..blog saya x cute x macho x hensem gak heheh..:)..just blog comot je hehe

hawiz said...

gud luck!

y-A-n-A said...

wow! semoga berjaya yer! xDD

ayu hidayah said...

thanx join contest cik ayu...

gud luck k...^^

Miss A said...

hye dear,thanx tag Miss A.ishh,ni yg syg Aina banyak2! <3 >.<

Aisyah Aina said...

Syuxer: thanks...mana ada comot...cute + macho + hensem la :D

hawiz: thanks ya!

Aisyah Aina said...

y-A-n-A: terima kasih akak :))

ayu hidayah: sama2...thanks!

Miss A: wc! sayang kamu jugak...hehe XD