Saturday, April 9, 2011

Akhirnya...


Akhirnya what???
Sabar le, nak cerita la ni....

Ni sebenarnya nak cerita pasal Maharaja Lawak la....
Kan sekarang ML fever....huahua....
Ye aku memang otak kering takde idea...
Aku bukan macam Ismail's daughter yang banyak gile idea nak update blog....
OK stop!

Akhirnya JOZAN punye performance best gile....
Kelakar doe, tergelak-gelak, tak boleh tahan....LOL...
SEPAH memang tiap minggu best, banyak gile idea dorang....
NABIL kelakar...boleh lak rewind ngan forward...
BALAS tak best sangat, aku nak hantu mak cik karipap!

Yang lain2 tu biasa2 je, lebih baik USOP WILCHA masuk ML...
Lagi kelakar...
Kita Bakor! Kita Bakor! haha...

Kesian kat siapa yang tak langgan MUSTIKA...
Tak dapat tengok minggu depan...
Tak best tengok kat Youtube...
Padan muka Najwa... :'(
AKU JAHAT!



TIDUUUUUR!

OK, BYE!




5 comments:

iPai said...

nape berdendam dengan najwa ?? 2 kali mention kot .. macam betul dendam je ..

nur onie said...

ML best kut~
ske jozan..,hakhak

Aisyah Aina said...

iPai: mana ada dendam dengan Najwa...kiteorang besfren okay....haha....

nur onie: JOZAN memang best....terbaik la....

Nurnajwa said...

LOLOLOLOL XD knpe brdndam dgn Najwa ? XP Sengal .

Aisyah Aina said...

Nurnajwa: tu le...sengal je...
esok kite gaduh kat sekolah tau....aku dendam ngan ko ni...hahahaha....tak boleh blah....