Thursday, April 21, 2011

Memerlukan Pertolongan :-(


Ada siapa tak yang boleh tolong aku?
Boleh tak?

Tengok ni!

Korang tau tak kenapa jadi macam ni???
Kalau aku buat post baru mesti tak keluar kat dashboard orang yang follow aku...
Aku tak tau kenapa...
Tengok kat setting semua dah ok...

Aku dah cari kat google tapi tak faham macam mana nak buat...
Dah lama aku cuba buat tapi tak boleh2 pon...
Kalau korang tau bagi tau aku cepat2 okey...
Aku harap sangat ada orang yang boleh tolong...
(T_T)

OK, BYE!

12 comments:

man yusoef said...

erk?? tak pernah jumpa atau alami mslah camni...tak tau camne nak tolong..huhu

Aisyah Aina said...

takpe2...memang ramai tak tau :D

Nurnajwa said...

Nanti aku tlg :)

Aisyah Aina said...

yeah! najwa baik...haha...

fatin inara said...

nanti atin comel tlng kao (: haha

Aisyah Aina said...

ahhh kau...cakap je nak tolong...tak tolong2 pon :( haha...

Nurnajwa said...

OMG , cantik gilaaaaaaaaaaaa blog kau >< Jealous ;[

Aisyah Aina said...

CYY je kau...blog kau lagi cantik la!

fatin inara said...

aq bru nk tlng kao )':

Aisyah Aina said...

cepat la tolong! aku tunggu ni...
(cakap je tak tau...huahua.. :D)

si comel SHA said...

ade beberapa blog laen yg saye follow pun jd camni..
camne na btolkan?
aja aja plizz..hee :D

Aisyah Aina said...

si comel SHA: saya pon tak tau...tu la nak minta tolong siapa yang tau...tapi ramai tak tau :-(