Monday, April 25, 2011

Masa Yang Ditunggu Hampir Tiba...


Yeah...yeah...yeah!
Esok pagi dah nak pergi KL, tak sabar gile nak pergi...
Macam malas nak lalui malam ni, rasa nak terus pagi je, tak nak tidur jugak...haha...

Nasib baik duit aku dah cukup lah jugak walaupun sebenarnya memang tak cukup...
Mintak2 emak aku bagi banyak duit....AMIN!

Tapi satu je tak best sebab tak jadi pergi Midvalley....
Cikgu nak pergi petrosains lak...
Dah le kena tambah RM5 lagi...
So pergi sana bayar RM25 la maksudnya....
Habis duit aku lagi sekali...   :-(

Malas gile nak masuk petrosains, dah la boring...
Tahun lepas dah pergi, ni nak pergi lagi...
Kalau best takpe la, ni sama je, takde perubahan....
Kalau pergi Times Square ok gak...
Best whooahh....haha...
Takpe2 janji pesta buku ada....

Lepas tu tak boleh tukar baju jalan lak..
Kena pakai t-shirt sekolah....
Penat je beli baju + menghabiskan duit aku...
Cikgu ni, ISHHH!

Tunggu gambar nanti okey...
Kalau ada la sebab camera aku kan macam tett je...
Mintak2 esok die ok...
Aku akan pujuk die..huahua...


p/s : Sedih gile hari ini sebab pensil pink kesayangan aku hilang...
        OH MY PINK PENCIL! please come back (T_T)

       

OK, BYE!





6 comments:

fatin inara said...

nanti aq rndu kao :'( haha

Aisyah Aina said...

aku pun rindu kau jugak...
jangan lupakan aku tau...haha...

fatin inara said...

kao tipu . ): kao curang haha

Aisyah Aina said...

kau pun sama...
nanti aku takde kau curang jugak senyap2...
aku ada spy tau...kau jaga2 esok... huahua...

Aida Omar said...

ada lawatan ke KL ke?
hope enjoy nanti dtg KL
xcited die erk.. =)

Aisyah Aina said...

yep...
memang excited sangat...tak sabar ni :D