Tuesday, April 5, 2011

Mengarut je!


Entri ni sangat bosan + mengarut + tahpape je, so diingatkan jangan baca...
Sekali lagi JANGAN BACA!
Nak baca jugak??? bacalah...DEGIL!


Aku nak pergi PWTC tapi sedih lak nak tinggalkan kelas chemistry....
Uwaaaaaa!
Sebelum ni tak terfikir lak pasal chemistry ni tapi tadi kat lab tibe2 lak boleh fikir pasal ni...
Tapi memang aku nak sangat2 pergi PWTC, tak akan cancel...
Lagipun dah bayar ngan dah hantar borang....
Jangan risau Najwa Comel, aku akan pergi nye....
Harap2 ada orang yang baik hati ajarkan chemistry nanti....
Boleh kan Fatin Inara yang baik + cute + pandai...haha...

Time PJ hari ni aku rasa best lak...
Main sofbol...
Aku paling power ar kat team aku...
Siap buat home run lagi...haha...
(Sila gelak beramai-ramai)
Takde maknanye aku jadi hebat camtu....
Pukul pon tahpape je...
Baru semangat nak lari tibe2 ada orang dapat tangkap bola aku lak...
SENGAL!

Aku nak pergi JJ la, nak beli baju tapi takde siapa nak bawa.....
Nak beli Cool Blog juga, rindu kat kau la wahai coolblog....
CYY je, duit bukan ada pon...hakhak....
Aku ni simpan duit tapi tak banyak2 pon...
Kenapa jadi camtu....
Macam ada toyol je dekat rumah aku ni....
Dah la time nak simpan ni ada je bende yang mengacau suruh aku guna duit...
Sibuk betul!
Tak tau da nak cerita ape lagi...
BOSAN kan???
Padan muke...degil sangat pergi baca...haha...

p/s : Suka suka suka gile dah boleh update post pakai pc, selalu pc
        ni macam haram je, terpaksa pakai lappy....
       

OK, BYE!



3 comments:

Nurnajwa said...

Yang merah tu mcm hidung bab* dah --
Choi , aku pon fikirkan CMS but seriously nk sgt beli buku .

Beena said...

(sila gelak beramai ramai)
xpyh suruh. aku gelak dh. HAHAHAK!
plg power beb! jgn memain. aina kaki sofbol kauu.

Aisyah Aina said...

Nurnajwa: Haha...memang pon...cam ko je...just
kidding...

Beena: Aku memang power...wakil dunia lagi...haha...