Tuesday, May 31, 2011

Sedihnya :'(


Esok abang aku nak bawa laptop dia pergi poli sebab dia dah nak duduk hostel...
Elok2 duduk rumah tiba-tiba nak duduk sana...
Sepuk kang baru tau....
Akak aku pulak dah pergi matrik so dia pun dah angkut laptop dia pergi sana...
Computer kat rumah aku pulak buat hal...
Macam haram je tiba-tiba macam tu....

Habis tu macam mana aku nak hapdet blog aku ni...
Biar pun takde siapa yang nak baca tapi tak kira nak hapdet jugak...
Sedih la aku macam ni...
Dua minggu yang ditunggu-tunggu untuk cuti bagi menghabiskan masa 24 jam menghadap blog hancur dengan sekelip mata...kehkeh...

Nak mintak emak bapak aku belikan lappy untuk aku...
Jangan harap la...
Ni yang nak jeles dengan Najwa ni....hehe...

Nasib baik aku takde Facebook + Twitter + apa ke...
(aku tau yang zaman dah tinggalkan aku aku ketinggalan zaman....tak kisah pon : P)
Kalau tak lagi sedih kot....

So aku hanya mampu meng-reply komen korang je kot pakai henfon aku...
Sebab henfon ni tak boleh pakai kalau nak hapdet entri...
Tak tau kenapa....

Nasib baik ada wi-fi...
Boleh jugak online tapi kalau dah benda murah pakai Opera Mini je banyak yang tak boleh nak buka...
Baling kat Selat Melaka baru tau....

Tapi orang yang follow aku boleh la aku nak follow balik...
Jangan risau...silalah follow beramai-ramai...hahaha...
Cuma siapa yang tinggalkan link kat shoubox je tak boleh nak blogwalking balik sebab tak tau kenapa tak keluar shoutbox tu kat henfon...
Baling lagi sekali henfon ni tapi kat Laut China Selatan pulak....kahkah...

Mungkin memang ni kot masa aku nak habiskan baca novel ngan komik yang aku beli kat PWTC hari tu...


OK, BYE!



23 comments:

adwafarahin said...

untungla HP mahal bole gak Blogging even xde lappy

akak pkai henpon yg tggu masa nk baling kat lembu je nie.
hehe :P

muhamad hanif said...

aku ada laptop lebih ...nak ?








made from kayu punya.kahkahkahkah!?*

Aisyah Aina said...

adwa: mahal ape nye...murah je kot..hehe..
memang boleh blogging tapi tak boleh hapdet entri...nak tunggu benda apa entah pusing2 bukan main lama lagi....setakat nak reply komen tu boleh la..

Aisyah Aina said...

hanif: meh sini bagi cepat..lepas tu aku baling kat kau...haha :D

shafmechy said...

nanti dpt la lappy sendiri =)

Aisyah Aina said...

nanti tu bila la kan rasanya...mungkin 10 tahun akan datang kot :(

Miss A said...

at least dpt update gak kan through hp.hehe :)

Aisyah Aina said...

tak boleh la...dia boleh reply komen ngan follow orang je :(

Syuxer said...

emm pakai henfon online blog ni..kecik tak??saya kalau laptop rosak sampai dia merajuk bagai nak rak..emm melopongla jawabnya..huhu..nak lempang dia..takut senak plak motherboard dia hhee

cik sakdi said...

kau mogok ngan parents ko mintak laptop. kahkah

Aisyah Aina said...

Syuxer: biasa je tak besar tak kecik tapi kalau nak besar kena zoom la...
jangan lempang...kesian dia...nanti kalau mati lagi susah...haha :D

Aisyah Aina said...

cik sakdi: tak nak aku mogok2 ni...kang kalau emak aku mogok tak nak masak lagi la....nanti mati kelaparan aku...kahkah XD

y-A-n-A said...

kira ok la daapat gak online walaupun guna hp jek. drpd xdapat langsung? ohhh! bosan gila cuti sekolah!

Aisyah Aina said...

yep! cuti sekolah memang sangat bosan gila...time sekolah macam nak cuti je tapi bila dah cuti macam nak sekolah pulak (T_T)

nawal addina said...

ala , kite guna nokia cap ayam jep ! -.- nak bloging kne ngadap laapy jahnam tuh ! grr ...

Aisyah Aina said...

cap ayam pun takpe...janji boleh guna....
lappy jahanam pun jahanam la...kalau tak nak meh sedekahkan kat sini..hehe ^_^

Farhan Zulhusmi said...

untunglah..
boleh blogging dimana sahaja...hehehe...

Nurnajwa said...

Hahahaha, siap nk jealous dkt aku >< Aku yg ada lappy sendiri ni pon mls nk update XD Ehhhh, bosan aa cuti ni --'

Aisyah Aina said...

Farhan Zulhusmi: yeah! betul tu...kat toilet pon boleh jugak...haha XD

Aisyah Aina said...

Najwa: jeles! kau kan pandai, semua benda boleh dapat...siapalah aku ni :( kehkeh...cuti memang bosan...tak tau nak buat apa :'((

bunga said...

wahh..jeles la..hehehe..senang lau ada tu..

miss.Addin said...

hee best nya ! :)

senang tak kalau guna phone ?

Aisyah Aina said...

bunga: tak perlu jeles....tak best pon...haha...tapi memang senang la nak online kat mana2...

miss.Addin: best2...hehe....senang je...macam biasa la :)