Thursday, May 26, 2011

Kau Ada???


Setelah 2 minggu sibuk dengan sesi memecahkan kepala dengan soalan exam yang 'gila senang' akhirnya aku bebas...suka!
Cikgu aku cakap aku dapat A+ semua subjek....
(sila jangan percaya) haha..

Okey2....berbalik pada tajuk kat atas tu....mesti ramai yang tak tau lagi aku ada kembar....
Nak cakap aku tipu???ahhh...tak nak percaya sudah.....
Nama mesti la nak dekat sama kan....tapi nama aku lagi sedap didengar....haha..
Korang tak payah tanya muka dia macam mana sebab sama je macam aku....
Cuma dia comel sikit...aku comel banyak...kahkah...


Ni la gambar aku masa kecik2...
Hahaha...bukan la tu gambar anak siapa tah aku ambil kat google : D

Korang rasa best ke ada kembar ni??
Bagi aku la tak best sangat kot.....
Siapa yang ada kembar je tau.....hehe...


Tak Best.
Kalau aku nak beli apa2 mesti dia nak beli jugak...sibuk je kerja dia...lepas tu kalau benda tu nak beli dua mahal...nanti emak aku tak bagi beli...dua2 tak dapat...geram gila! barang aku pulak sedap2 je nak pakai...malas aku nak kongsi2 ni...ada barang sendiri pakai la sendiri punya....

Then, kalau aku dapat markah sikit or apa2 jadi kat sekolah mesti dia tahu...lepas tu mula la nak bagi tau emak aku...susah whooaah...tapi kadang2 dia dapat markah sikit pun aku bagi tau emak aku jugak....kira adil la tu....haha....nasib baik dah Form 4 ni lain2 kelas...senang sikit hati aku....


Best.
Yang bestnya sebab ada orang teman kot...contohnya time aku baru pindah kat Melaka masa darjah 6...malu nak masuk sekolah baru dan kelas baru....ada jugak orang teman aku...takde la takut ngan malu macam orang bodoh je dalam kelas takde kawan...

Kalau time kat kelas kalau aku malas nak salin aku suruh dia salin lepas tu aku tiru dia punya kat rumah....ataupun aku salin dia yang tiru...tapi aku yang banyak buat kerja...sebab aku kan rajin...tu semua orang tau...huahua....

Tu je kot yang boleh aku share....
Kalau korang nak tau best ke tak...pergi la mintak adik kembar kat emak korang...
Lepastu bila adik korang dah besar cuba tanya dia pulak best tak jadi kembar...hahahaha XD

OK, BYE!



29 comments:

ABU said...

oh mcm tu rupanya hidup dalam kekembaran ni..ada best dn tak best dia..haha

muhamad hanif said...

best doh ada kembar..

kau apa tahu..HAHAHAH !

aina md isa said...

merdeka suda...haha...tapi aq gerenti gagal punye..

Aisyah Aina said...

ABU: kekembaran? haha...yes...hanya orang yang hidup dalam kekembaran je tau...hehe :)

Aisyah Aina said...

hanif: kau lagi tak tau apa2...nasib baik kau takde kembar...kau seorang je pon dah buat orang menyampah...kahkah XD

Aisyah Aina said...

aina: merdeka sekejap je..final exam lagi la...haha...tak fail la :D

adwafarahin said...

alololo comelnye aina de kembar..nk tgk gmba korang buley x?
hehee

Aisyah Aina said...

haha....lain kali ok...aida tu tak suka ambil gambar...hehe :)

cik azeya said...

bestnye ade kembar. esok kalau akak kawen, akak nak ade anak kembar jugak. wawawa. :)

Aisyah Aina said...

best??hehe....amin! mintak2 la dapat kembar 4 ke...lagi best...haha :D

Syuxer said...

what???ada kembar??dia ada blog tak heheh..biasanya kembar ni cam tau2 je pe dalam hati kembar dia sorang lagi..hehhe..aneh tak bila bercakap sesama sendiri hahaha..;p

Aisyah Aina said...

dia takde blog la...macam mana syuxer tau yang lagi sorang boleh tau apa dalam hati sorang lagi...macam dia pulak yang ada kembar..hehe....entah le...tak rasa pape pon...cakap macam biasa je la...takde aneh pon :D

pena said...

macam best kalau ada kembar..

yang paling penting, pasangan kembar ni comel...

teringin nak ada anak kembar.. hehe.. ~~

Aisyah Aina said...

siapa yang comel??kita ye??awww...awww...terharu....kahkah....semua nak anak kembar kan....mintak2 dapat nanti :)

Nurnajwa said...

Hahaha, kau boleh tahu Aida kt mne XD then boleh ckp guna hati. Wuuuuuu~ hahahhaaha, pelik siak. Duhh, aku igt adik last aku ni kembar --'

Aisyah Aina said...

haha...bodoh2 je...ye la lupa pulak kau nak adik kembar kan...kalau tak boleh bagi nama adli ngan adil...hehe

cucu umie said...

tapi ayie tgok adik ayie yg kembar itu okay shje..hehe enjoy shje mereka bersama2 tapi masing2 ad tolak ansurlh..name pon kembar, biaselah tu..hehe

cik sakdi said...

woi tol ke kau ade kembar? mst kembar kau baik sikit dari kau kan? kahkahkh. aku bosan dok sorang2 abang2 n akak2 aku dah tau bangka. xleh nak gosip2.

Aisyah Aina said...

cucu umie: baiknya adik kembar kamu....kalaulah kita baik macam tu :)

Aisyah Aina said...

cik sakdi: betul la...aku lagi baik ngan comel....huahua...gosip?? memang gosip je kerja kau....buat dosa kering....hakhak XD

Anonymous said...

ha3..cian aida..ha3..tp dak tu lau jmpe ite..mst ade je nk kne arn ite..ha3..cke cri pcal btol..pastu grng cket dr aina..ha3..tkot je

Aisyah Aina said...

Anonymous: aida memang macam tu....gedik je dia!

nawal addina said...

waaah ! ade kembar ?! best nye !!

alif haris said...

wah kembar la beliau rupenye .. hehe:D

Aisyah Aina said...

nawal addina: best la sangat...haha :P

alif haris: hehe :)

nas said...

bagi aku best la kalau ade kembar.. boleh bagi orang confuse.. hehehee
harap2 nanti aku leh dapat anak kembar satu hari nanti,.. oppss :P

Aisyah Aina said...

nas: buat apa nak bagi orang confuse...kalau dia salah kita yang kena nanti...haha
pergi kahwin cepat2...kahkah :D

Ajeyy Rawk said...

wahh .. best ada kembar nih .. haha :)

Aisyah Aina said...

eh2...best ke?? macam tak je..