Friday, May 20, 2011

SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | TANAH TUMPAH DARAHKU


Buat kali kedua nya aku join segmen....
Macam best je segmen kali ni....

Lagipun takde syarat dan tak perlu nak tag orang....
Malas nak ikut syarat lepas tu nak cari orang yang perlu di tag : D

Kalau ada siapa yang gatal2 nak join jugak KLIK SINI
Cepat sikit sebab terbuka kepada 100 penyertaan pertama je!


1. Dimana anda dilahirkan?
    Batu Pahat, Johor.

2. Dimana anda dibesarkan?
    Kuala Lumpur.

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist 
    abgteror.
    Melaka.

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
    Aku pilih Melaka sebab rumah aku kat Melaka...dah 5 tahun duduk
    kat sini...lagipun Melaka dah best sekarang....macam-macam ada...
    MELAKA MAJU 2010...kalau tak maju jangan harap nak pilih...
    kahkah XD




25 comments:

adwafarahin said...

hahaha x bole blah statement last

adib syazwan said...

hahaha...gila bloglist!

Aisyah Aina said...

adwa: haha...memang kenyataan! kalau tak maju takde pape yang best kat Melaka :D

Aisyah Aina said...

adib: gila2...adib lagi gila bloglist! XD

Izlan HoiHoi said...

ohoi org melaka...
tp den org selangor, kampong jo kek melako..hehe
membalas singgah ekau kek blog den :)

ABU said...

Ooooooo..orng johor..

Aisyah Aina said...

Izlan: orang selangor?? cakap macam bukan orang selangor je...haha

Aisyah Aina said...

ABU: bukan orang johor tapi orang MALAYSIA! hakhak XD

muhamad hanif said...

lah ? bp ke ? geng-geng yana lah ni yea..

kahkahkahkah !

Aisyah Aina said...

sibuk lah kau...haha...
eh2 ada artis la datang blog kita....
*terharu...huahua XD

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni tau..
Shera dari blogger Johor..
^_^ Yeayy!!

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Syuxer said...

derhaka ni hahahahah...:p

Syuxer said...

derhaka ni hahahahah...:p

Aisyah Aina said...

Shaherah: hye orang johor! kita sama la...haha....wslm....salam perkenalan jugak :)

Syuxer: takpe2...orang Melaka tak marah...hahaha :D

khairul akmal azman said...

perak la best...
kite bakor je

Aisyah Aina said...

kay orang perak....kirim salam usop wilcha...haha XD

Miss Tembikai Bulat said...

saya pon org perak! haihhh, kire puak2 shahir n usop wilcha lahh :)

Aisyah Aina said...

nanti kirim salam jugak tau tapi kat usop je...shahir jangan...kahkah :D

abutalib said...

Saya orang melaka gak.. :)

hafiz hafizol said...

<-- org Pantai Timur.. Lalalalala

Aisyah Aina said...

abutalib: hai orang melaka...kita sama! hehe :)

hafiz hafizol: hmmmm! tak kisah pon...haha XD

hawiz said...

org johor yer...gud luxk!.

Sofiatul Mualimah said...

Assalamualaikum, Wahai kekasih Allah yang teduh hatinya… kedatangan saya ingin sekedar berkunjung silaturahim serta merta (dalam rangka) Web Product Promotion untuk produk bros saya (I’m a manager). Sekiranya sudi untuk follow blog saya dan dapat bertukar sesuatu yang bermanfaat di www.warnamuslimah.blogspot.com , kunjungi pula blog induk www.siteislami.co.cc . semoga mampu mempererat rasa cinta antar saudara se-iman di dunia. Allahumma amin.

adib syazwan said...

ni org gila komen lagi..hahaha

Aisyah Aina said...

adib: sibuk je....pergi main jauh2....haha :)