Saturday, May 14, 2011

Panas! Panas! Panas!


Malam tadi ngan hari ni ramai betul pakat nak update blog masing-masing...
Mentang2 la blog sakit semalam lepastu semua nak pergi klinik shoutbox : D

Aku tak kisah sangat tak boleh log in blog...
Bukannya ada idea nak menulis pun....
Semua idea dah kering...
Maklumkan sekarang kan musim panas, matahari dah sejat...
Kering je kepala otak ni....

Nanti tak pasal2 aku terupdate pasal Sejarah Form 4....
Boring pulak korang...haha...
Maklumlah minggu ni kan musim exam....

Bosan la duduk rumah panas2 macam ni....
Nak keluar lagi lah, bahang semacam je....
Apesal la ramai orang cakap Melaka ni panas gila....
Betul ke?? korang ni saja je kan...mentang2 Melaka dah maju....jeles le tu!
Panas tu memang la tapi takde la panas sangat....
KL lagi la panas....

Aku nak je on air-cond kat rumah ni tapi nanti bapak aku marah pulak...
Membanyakkan bil elektrik katanya...
Takpe2 aku kan banyak duit...
Boleh bayar sendiri la...haha...

Panas2 macam ni aku nak ni nak ni :

ABC


Cendol

Sedap gile wehhh!
Belanja aku please...
Korang pos laju hantar kat rumah aku tau...
Aku tunggu....haha XD

OK, BYE!



14 comments:

Nurnajwa said...

Hahahahaha, Melaka dah maju jealous le tu >< KL plus plus pns die --

Aisyah Aina said...

haha...panas plus100 :D

adwafarahin said...

ABC tu nmpk sgt mengiurkan lah
gulp! :P

Aisyah Aina said...

adwafarahin: sedap2! XD

GaRy™ said...

uih3!! abc tuh.... tringin pulak... huhu... btw, gary follow cne yer... tumpang lalu...

Aisyah Aina said...

hehe...nak ambil la :)
thanks ya!

Muhamad Daleel Mohd Idros said...

baek coolblog...huhuhuhu...

Aisyah Aina said...

jangan cakap....sedap tu!haha...
nanti kempunan pulak tak dapat coolblog :D

aNiss :):) said...

aisyah buat aniss meleleh air liur smbil bace entry nie =) hehehe!! nak cendol!! boleh?

Aida Omar said...

sedapnyeeee!!!

Aisyah Aina said...

aNiss: ni pun air liur tengah meleleh lagi...hehe...nak ambil cendol boleh tapi ABC jangan la...haha XD

Aisyah Aina said...

Aida Omar: jom cari ABC ngan cendol malam2 :)

ahmad said...

sedap cendol,,,cendol oder satu,,,,hantar....p

Aisyah Aina said...

haha...dah habis la...sorry! XD