Sunday, May 8, 2011

Saya blogger Sporting...Anda?


Dengan semangat ke'sporting'an yang membuak-buak....
Aku nak masuk segmen Chegu Zubir....

Chegu Zubir
Nak join SINI

Sebelum ni banyak yang tag aku suruh masuk contest tapi tak ada masa la  *alasan semata-mata...

FYI aku memang sangat sporting ok....
Ini terbukti dengan kemasukan aku dalam segmen ini : D

Walaupun tak pernah ada seorang pun blogger cakap aku sporting....
Sekali sekala hidup ni kena perasan right?
Kalau korang pun ada penyakit perasan macam aku silakanlah masuk segmen ni juga....

Sebenarnya aku dah lama jumpa orang yang ada penyakit sama macam aku....
So aku nak tag :


SAYA SEORANG BLOGGER SPORTING!



16 comments:

Chegu Zubir said...

tq join...heheh...nice to meet u

aNiss :):) said...

awak sangat sporting dear =)

pissst : blog aniss dah tak de malware.. happy sangat nie.. =)

Azmie said...

gud3... nak tambah lagi kesportingan anda sila lah join 2nd GA kat blog saye.. hehee =)

Aisyah Aina said...

Chegu Zubir: :D

aNiss:):): wahhh! thanks...lepas ni dah boleh jalan2 kat blog akak....:-)

Azmie: hehe...kalau ada masa join!

cik sakdi said...

nyah. nnt akak join k. huahuah

Aisyah Aina said...

eerrrmmmm...pergi TIDUR la...haha XD

si para para said...

memang sporting...

si para para said...

:)

adib syazwan said...

mcm bes...nak join la...hahaha...

hafiz hafizol said...

sporting gila nie.. muahahha.. gudluck ...

Mohd Ridhuan said...

gudluck..
sy pun blogger sporting...
nk perasan gak...
huuhuhuhuh

cik sakdi said...

haha weh aina, pehal ko xonline aa? oooo kau kat sekolah rupenye. kekekekh

Shamsuddin Amin said...

gud luck...
ak pon spoting juga... hehe

Aisyah Aina said...

si para para: yeah...memang sporting sangat...hehe....

adib syazwan: join le...memang suruh join pun :D

hafiz hafizol: tau dah...saya memang sporting kan??huahua....

Aisyah Aina said...

Mohd Ridhuan: thanks....penyakit perasan sudah berjangkit kat kamu :-)

cik sakdi: perli nampak! gua dah online ni....baru balik sekolah terus online beb...hahaha XD
*gua pon blogger rock tau

Shamsudin Amin: terima kasih...memang ramai betul orang yang ada penyakit perasan kat dunia ni...haha

nursingstikes said...

Soory information
Principles of Medical Emergency Treatment
Medical emergencies can happen to a person or group of people at the time and anywhere. This can be either a sudden attack of disease, accident or natural disaster. This situation requires immediate help that can be either first aid until the next relief well at the hospital. Such actions are intended to save lives and limit disability and prevent alleviate the suffering of patients.

visit and follow http://stikeshealthnurse.blogspot.com

Thank
http://apps.facebook.com/easycash-usd/?refid=100001041095779&ref=link