Monday, May 2, 2011

Blogger Lelaki???


Aku ni kan memang kekurangan kerja so selalu la pergi blogwalking orang2 yang follow aku...
Kalau tak pun saja2 nak tambah follower..haha...
So banyak la blog2 yang aku dah jumpa....

Selalu aku jumpa mesti blog perempuan...
Kalau blog lelaki ni jarang sangat la....
Tapi blog lelaki la selalu banyak follower kan???
Even newbie sekalipun...


Best ke? Pandai ke diaorang semua ni nak menulis?
Aku nak kumpul follower pon susah tapi diaorang sehari berapa puluh orang follow...
Mana boleh jadi ni...
So hari2 aku follow entri2 baru diaorang....

Tapi memang tak dapat dinafikan la blog diaorang ni best....
Peratusan best tu memang melebihi peratusan yang tak best la senang cakap....
Blog yang aku rasa best dan tak jemu2 baca banyak la jugak...
Tapi aku bagi sikit je la...
Biar korang terjah blog diaorang...

Korang tengok sendiri la best ke tak...
Kalau tak best tu tak tau la  --'

                                             1. Asyraf
                                             2. Lelaki-Punya-Belog
                                             3. The Syafiq Mokhtar
                                             4. vanilla+cokelat = me??
                                             5. THE MARS FAMILY

Maybe banyak lagi tapi ni je la yang aku baru jumpa...
Aku akan teruskan siasatan aku....huahua...

Tapi blog perempuan pon tak kurang hebatnya...
Macam blog Cik Epal dengan Yuyu Zulaikha....
Memang superb la...diaorang punya entri...fuhhh!


Blog member2 aku yang comel pon best jugak....
Nak tengok kecomelan*puihh* member2 aku...
KAT BAWAH NI :
                                                        1. Sabrina
                                                        2. Najwa
                                                        3. Fatin
Comel kan diaorang semua XD 


OK, BYE!



24 comments:

Aida Omar said...

blogger org laki sempoi..tak ada istilah nk jaga hati..tu yg best nk baca tu..
pendapat aida la..hihi

Aisyah Aina said...

betul tu...sokong sangat2 :D
tapi blogger perempuan pon sempoi jugak...

Aku-Amin-Ahmad said...

tima kasih lar aisyah aina sebab promote aku punya blog....sedikit-sebanyak menaikkan semangat aku tuk post entri2 termantop...support my blog ok...:D

Aisyah Aina said...

thanks...kau punya blog memang best la Amin...sentiasa support! :-)

TheSyafiq Mokhtar said...

thanks kerana support sy seorang blogger yg hina ini.. :)

Aisyah Aina said...

welcome TSM...tutorial sangat best....akan sentiasa support jugak :-)

Shairazi Saidin said...

WOW!!! Thanks Aina. Seriously, blog SM biase2 saje. Rasa malas dh nk blogging, suddenly, bila baca ENTRI ni, SM rasa dihargai...THANKS. Nanti SM buat review pasal ni ok! THANKSSSSSS..


Nasib Lelaki | Wanita yang tidak layak dijadikan isteri.

Aisyah Aina said...

wc SM....mana ada biasa je...best la...jangan stop blogging! :-)

Misz Muffin said...

rsenye 2-2 best.. hehe laki ke pompuan ke sme je.. aslkn menarik.. pndpt aku la,, haha

Aisyah Aina said...

yep :D blog Misz Muffin comel...

ABU said...

comel la mamber2 awk ni..hik hik!!

Aisyah Aina said...

diaorang memang comel2...pergi la ushar ABU...huahua :D

cik azeya said...

dorang memang hebat, kite ni ibarat melukut tepi gantang je. cewah. hahaa. :P

Aisyah Aina said...

cik azeya pon hebat...merendah diri pulak...haha :)

Ched said...

ouh.. sy blogger lelaki rupanya..haha.

Aisyah Aina said...

eerrrmmmm...fikir kejap...haha :D

cikida said...

blogger laki memang bestt wehh..sempoi jekk bace entry depa..=)

Aisyah Aina said...

memang sempoi...baca pon best je!

no_answer said...

wahh ! best best entry nie :)

Aisyah Aina said...

best??? (^___^)

Nurnajwa said...

ERMMMMMMMM :)

Aisyah Aina said...

WHAT??? sepuk kang...:)

ASYRAF KAMARUL said...

terima kasih ye Aisyah sebab senaraikan blog saya..terima kasih juga kepada pembaca sekalian..

Aisyah Aina said...

sama-sama Asyraf :-)